Oyun GPU watt değeri 0 gösteriyor

Raxena

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, GeForce performans değerlerinde daha önce normal bir şekilde watt değerini gösterirken şu an 0 gösteriyor. Ayrıca oyunlardaki FPS ortalamam da düştü gibi nedeni ne olabilir?
resim_2023-04-03_232739443.png

Driver güncellemesi vs. yaptınız mı hocam? Genelde güncelleme yaptıktan sonra bu tür sorunlar bende meydana gelebiliyor.

Drive güncellemesi yapmadım hocam.

Hocam bir de bilgisayar yeni 2 hafta oldu geleli. Yeni bilgisayarda yapmamı önereceğiniz sistemin oyunlarda daha iyi çalışmasını sağlayacak yöntem var mı?
-Fanlarım sıcaklıkla hızlanmayabiliyor bazen.

-Cyberpunk oynarken bir girişimde 70 fps alırken bi girişimde 50 fps alıyorum. Oyun optimizasyonu ile alakalı mı yoksa bilgisayarla mı anlamadım.

-Oyun açarken yeni gelen optimus özelliğimi ne sebebiyle bilgisayar birkaç saniye donuyor.

-Win11 ilk kez kullanıyorum ve sol altta wifi şarj ses ayarlarının olduğu küçük pop-up ekranı açarken bilgisayar birkaç saniye donuyor.

Böyle sorunlarım var. Cevaplanırsa sevinirim.

Son düzenleme:
Drive güncellemesi yapmadım hocam.

Hocam bir de bilgisayar yeni 2 hafta oldu geleli. Yeni bilgisayarda yapmamı önereceğiniz sistemin oyunlarda daha iyi çalışmasını sağlayacak yöntem var mı?
-Fanlarım sıcaklıkla hızlanmayabiliyor bazen.

-Cyberpunk oynarken bir girişimde 70 fps alırken bi girişimde 50 fps alıyorum. Oyun optimizasyonu ile alakalı mı yoksa bilgisayarla mı anlamadım.

-Oyun açarken yeni gelen optimus özelliğimi ne sebebiyle bilgisayar birkaç saniye donuyor.

-Win11 ilk kez kullanıyorum ve sol altta wifi şarj ses ayarlarının olduğu küçük pop-up ekranı açarken bilgisayar birkaç saniye donuyor.

Böyle sorunlarım var. Cevaplanırsa sevinirim.
Hocam sisteminizde biraz drop sorunu var anladığım kadarıyla. Ben drop sorunu yaşamaya başladığım an temiz kurulum yaparım bilgisayarıma. Umarım sizinki donanımsal bir sorun değildir ve bir formata hallolur. Yoksa servise vermek durumunda kalabilirsiniz. Sistem bakımı için şu videoyu izleyebilirsiniz:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı