8TURK8 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #1 Bilgisayarım 6 saattir açık ve bu sürenin 4 saati CS-GO'da geçti. GPU-Z değerlerimin nasıl olduğunu bilmediğim için size danışmak istedim. Sizce nasıl? Fanlarımın neden dönmediğini bilmiyorum. Belki ısınınca dönüyordur. Dosya Ekleri Kaslı.png 9,8 KB · Görüntüleme: 86
Bilgisayarım 6 saattir açık ve bu sürenin 4 saati CS-GO'da geçti. GPU-Z değerlerimin nasıl olduğunu bilmediğim için size danışmak istedim. Sizce nasıl? Fanlarımın neden dönmediğini bilmiyorum. Belki ısınınca dönüyordur.
Çözüm Jang Geum'un Danji Yemeği 26 Mayıs 2020 Adam akıllı yüke sokun. OCCT veya Furmark gibi. Kart ısınmamış bile.
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 26 Mayıs 2020 #2 Adam akıllı yüke sokun. OCCT veya Furmark gibi. Kart ısınmamış bile. Artı 0 Eksi Çözüm
F FalconPolat Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 7 Mart 2014 Mesajlar 24.609 Makaleler 21 Çözümler 97 26 Mayıs 2020 #3 Buradan bir şey anlayamayız sistem yük altındayken alacaksın görüntüyü. Artı 0 Eksi
KS KS 8TURK8 Hectopat Katılım 18 Ocak 2020 Mesajlar 180 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Mayıs 2020 #4 FalconPolat dedi: Buradan bir şey anlayamayız sistem yük altındayken alacaksın görüntüyü. Genişletmek için tıkla... Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Adam akıllı yüke sokun. OCCT veya FurMark gibi. Kart ısınmamış bile. Genişletmek için tıkla... Tamam bilmiyordum test yapayım. testi yapamadım neyse önemli değil adamsınız Son düzenleme: 26 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
FalconPolat dedi: Buradan bir şey anlayamayız sistem yük altındayken alacaksın görüntüyü. Genişletmek için tıkla... Jang Geum'un Danji Yemeği dedi: Adam akıllı yüke sokun. OCCT veya FurMark gibi. Kart ısınmamış bile. Genişletmek için tıkla... Tamam bilmiyordum test yapayım. testi yapamadım neyse önemli değil adamsınız
Jang Geum'un Danji Yemeği Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2019 Mesajlar 8.083 Makaleler 8 Çözümler 99 26 Mayıs 2020 #5 Günkçlük kullanında kapanma, oyunkarda düşük FPS gibi bir sorununuz yoksa kafaya takılacak koju değil bu hocam. Artı 0 Eksi
Günkçlük kullanında kapanma, oyunkarda düşük FPS gibi bir sorununuz yoksa kafaya takılacak koju değil bu hocam.