SwishTTT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Eylül 2019 Mesajlar 3.258 Çözümler 5 Yer Karolinska University Hospital, Solna, İsveç Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2020 #1 Evet, 4 dakika bir test yaptım. Anlamadığım için burada paylaştım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bir sorun var mı? ? Yardım edecek. Dosya Ekleri sdada.gif 23,4 KB · Görüntüleme: 99 Son düzenleme: 21 Ekim 2020
Evet, 4 dakika bir test yaptım. Anlamadığım için burada paylaştım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bir sorun var mı? ? Yardım edecek.
aerolona Megapat Katılım 14 Şubat 2016 Mesajlar 880 Makaleler 6 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2020 #2 SwishTTT dedi: Evet, 4 dakika bir test yaptım. Anlamadığım için burada paylaştım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bir sorun var mı? Yardım edecek. Genişletmek için tıkla... GPU-Z'den ziyade MSI Afterburner ile tüm değerler gözükürken video çekip paylaşırsanız daha anlaşılır ve doğru bilgi verilebilir. Artı 0 Eksi
SwishTTT dedi: Evet, 4 dakika bir test yaptım. Anlamadığım için burada paylaştım. Bilgilendirirseniz sevinirim. Bir sorun var mı? Yardım edecek. Genişletmek için tıkla... GPU-Z'den ziyade MSI Afterburner ile tüm değerler gözükürken video çekip paylaşırsanız daha anlaşılır ve doğru bilgi verilebilir.