B Berkcan (Marques) Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 216 7 Mayıs 2021 #1 Başlıkta söylediğim gibi internette birkaç yerde gördüm sanırsam VRAM oluyormuş doğru mu?
Dreamwalker Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Eylül 2018 Mesajlar 2.792 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Uzakyol Başmühendis (YDO) 7 Mayıs 2021 #2 GPU Hot Spot Nedir? GPU silikonunun içindeki -muhtemelen en sıcak olan- noktaya Hot Spot deniliyor. Burada bir ısı algılayıcı yer alıyor ve GPU-Z gibi yazılımlar buradaki sıcaklığı raporluyor. www.technopat.net
GPU Hot Spot Nedir? GPU silikonunun içindeki -muhtemelen en sıcak olan- noktaya Hot Spot deniliyor. Burada bir ısı algılayıcı yer alıyor ve GPU-Z gibi yazılımlar buradaki sıcaklığı raporluyor. www.technopat.net
EgeSR Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.326 Çözümler 18 7 Mayıs 2021 #3 VRAM sıcaklığı değil bağlantı noktası sıcaklığıdır.
Şükrü Ali Ögel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 6.334 Makaleler 149 Çözümler 44 7 Mayıs 2021 #4 Berkcan (Marques) dedi: Başlıkta söylediğim gibi internette birkaç yerde gördüm sanırsam VRAM oluyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... GPU çipinin üstündeki en sıcak nokta.
Berkcan (Marques) dedi: Başlıkta söylediğim gibi internette birkaç yerde gördüm sanırsam VRAM oluyormuş doğru mu? Genişletmek için tıkla... GPU çipinin üstündeki en sıcak nokta.
B Berkcan (Marques) Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 216 7 Mayıs 2021 #5 En sıcak nokta 75 derece olarak gözüküyor sanırsam normal.