A alia35 Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #1 Selam, HP Omen 16 kullanıcısıyım. Oyunlarda FPS değeri masaüstü bilgisayara göre düşük geliyor. GPU TDP değerini öğrenmek istedim fakat hiçbir yerde kesin bir değer bulamadım. GPU-Z indirdim orada da göremedim. Bilen yardımcı olabliir mi?
Selam, HP Omen 16 kullanıcısıyım. Oyunlarda FPS değeri masaüstü bilgisayara göre düşük geliyor. GPU TDP değerini öğrenmek istedim fakat hiçbir yerde kesin bir değer bulamadım. GPU-Z indirdim orada da göremedim. Bilen yardımcı olabliir mi?
Shimada Sensei Zettapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Haziran 2016 Mesajlar 20.190 Makaleler 10 Çözümler 120 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 5 Haziran 2023 #2 @alia35 MSI Afterburner indirip oyun içinde gözlemle. Kesin sonucu görürsün anlık olarak. Artı 0 Eksi
KS KS A alia35 Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #3 Shimada Sensei dedi: @alia35 MSI Afterburner indirip oyun içinde gözlemle. Kesin sonucu görürsün anlık olarak. Genişletmek için tıkla... hocam genelde valorant ve LoL oynuyorum. arada bir de gta5. gta5te tam değeri verir mi? Artı 0 Eksi
Shimada Sensei dedi: @alia35 MSI Afterburner indirip oyun içinde gözlemle. Kesin sonucu görürsün anlık olarak. Genişletmek için tıkla... hocam genelde valorant ve LoL oynuyorum. arada bir de gta5. gta5te tam değeri verir mi?
Fatherboard Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 2.695 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #4 Advanced sekmesine gel ardından BIOS'u aç. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Temmuz 2017 Mesajlar 9.442 Makaleler 9 Çözümler 97 Yer Bağcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türkçe öğretmenliği öğrencisi ve eski sistemler hastası :) 5 Haziran 2023 #5 AMD Radeon RX 6600M Specs kartınız bu, üreticiye göre değişen TDP değerleri varsa direkt dizüstü modelinden araştırmak gerek. GPU-z'de TDP yazmaz. Artı 0 Eksi
AMD Radeon RX 6600M Specs kartınız bu, üreticiye göre değişen TDP değerleri varsa direkt dizüstü modelinden araştırmak gerek. GPU-z'de TDP yazmaz.
KS KS A alia35 Femtopat Katılım 15 Şubat 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Haziran 2023 #6 Yiğitt35 dedi: AMD Radeon RX 6600M Specs kartınız bu, üreticiye göre değişen TDP değerleri varsa direkt dizüstü modelinden araştırmak gerek. GPU-z'de TDP yazmaz. Genişletmek için tıkla... anladım hocam teşekkürler. Fatherboard dedi: Advanced sekmesine gel ardından BIOS'u aç. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam, denicem. Artı 0 Eksi
Yiğitt35 dedi: AMD Radeon RX 6600M Specs kartınız bu, üreticiye göre değişen TDP değerleri varsa direkt dizüstü modelinden araştırmak gerek. GPU-z'de TDP yazmaz. Genişletmek için tıkla... anladım hocam teşekkürler. Fatherboard dedi: Advanced sekmesine gel ardından BIOS'u aç. Genişletmek için tıkla... teşekkürler hocam, denicem.