GPU'nun ağır oyunlarda 67 derece olması normal mi?

leaonur

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
XFX AMD RADEON RX 6700
Ryzen 5 5600
Apacer Panther DDR4 3200mhz 16gb ram
Kingston 1tb ssd
MSI B450M-A PRO MAX
Meslek
Öğrenci
Gamepower Skadi 120 sıvı soğutmalı sistemim var (Sıvı soğutma ekran kartını soğutur mu bilmem). ETS, RDR 2, Witcher 3 gibi oyunlarda 65-70 dereceyi görüyor GPU. Ekran kartını 8 9 aydır temizlemedim tozlanmış durumda. Sadece az önce hafiften fırçayla fanlardaki tozları temizledim ama çok az. Değerlerim normal mi? Şu an bunu yazarken sıcaklık derecem 50 derece.

Gamepower Skadi 120 sıvı soğutmalı sistemim var (sıvı soğutma ekran kartını soğutur mu bilmem). ETS, RDR 2, Witcher 3 gibi oyunlarda 65-70 dereceyi görüyor GPU. Ekran kartını 8 9 aydır temizlemedim tozlanmış durumda. Sadece az önce hafiften fırçayla fanlardaki tozları temizledim ama çok az. Değerlerim normal mi? Şu an bunu yazarken sıcaklık derecem 50 derece.

Ekran kartınız nedir? Bu arada gayet normal.

Bu havada ben 120 kadran hararet çeviriyorum.Bence normal.

Gamepower Skadi 120 sıvı soğutmalı sistemim var (Sıvı soğutma ekran kartını soğutur mu bilmem). ETS, RDR 2, Witcher 3 gibi oyunlarda 65-70 dereceyi görüyor GPU. Ekran kartını 8 9 aydır temizlemedim tozlanmış durumda. Sadece az önce hafiften fırçayla fanlardaki tozları temizledim ama çok az. Değerlerim normal mi? Şu an bunu yazarken sıcaklık derecem 50 derece.
Custom soğutma sistemi kullanmıyorsan sıvı soğutman sadece işlemcini soğutur. Zaten sıvı borularını takip edersen işlemcinin üzerine kadar gittiğini ve oradan geri döndüğünü görürsün.

Değerler normal hatta serin bile sayılır. Oyun oynarken sürekli sıcaklıklara bakmamanızı tavsiye ederim.

Custom soğutma sistemi kullanmıyorsan sıvı soğutman sadece işlemcini soğutur. Zaten sıvı borularını takip edersen işlemcinin üzerine kadar gittiğini ve oradan geri döndüğünü görürsün.

Aslında biliyordumda az çok yine de belirtiyim dedim

Değerler normal hatta serin bile sayılır. Oyun oynarken sürekli sıcaklıklara bakmamanızı tavsiye ederim.

Kasanın üst kısmının arka taraflarına doğru elimi atınca elim yanıyordu ondan sonra dert ettim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı