Çözüldü GPU'suz kasada laptop GPU'su kullanılır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

bob.ross

Hectopat
Merhabalar. Stajım için laptop gerektiğinden ekran kartımı satıp laptop almak zorunda kaldım. Ekran kartsız kasada GPU olarak laptop GPU'sunu kullanabilir miyim? Kullanamazsam 2K monitör için görüntü alabileceğim, bir şeyler izleyip ofis programları kullanabileceğim belki kart öneriniz var mı? Aklıma 1030 veya R7 serisi geldi benim.

Çözüm
Hayır kullanamazsınız. Laptop içerisinde bulunan ekran kartı MXM soket olduğu için PCI slotuna uymaz.
Monitörünü laptopa bağlayarak görüntü almak daha mantıklı olmaz mı? Harici olarak karta para vermek yerine HDMI kablosu ile halletmiş olursun.

Monitörünü laptopa bağlayarak görüntü almak daha mantıklı olmaz mı? Harici olarak karta para vermek yerine HDMI kablosu ile halletmiş olursun.
Aklıma geldi ama masaüstümün işlemcisini kullanmak istedim 3ds max için. Para konusu da 3 ay sonra hem laptop hem alırsam harici gpuyu satıp 3000 serisi alcağım için sorun etmedim. Teşekkürler
Hayır kullanamazsınız. Laptop içerisinde bulunan ekran kartı MXM soket olduğu için PCI slotuna uymaz.
Anladım merak ettiğim buydu çok sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…