Arkadaşlar bende SAPPHIRE R9 280 Dual-X 3GB modeli ekran kartı var. Kart üzerinde 6+6 pin girişi var ancak benim kasada sadece 6+2 pin var, görüntü alabilmem için molex dönüştürücü almam şart mı?
Eğer görüntü verirse, bir süreliğine bu şekilde masaüstü deneyimi yaşayabilirsiniz. Oyun vb. durumlarda, kart kendini kapatır diye ''tahmin'' ediyorum. 6+6 bağlantı yapmak durumundasınız.
Arkadaşlar bende SAPPHIRE R9 280 Dual-X 3GB modeli ekran kartı var. Kart üzerinde 6+6 pin girişi var ancak benim kasada sadece 6+2 pin var, görüntü alabilmem için molex dönüştürücü almam şart mı?
Bilgisayarı yeni upgrad e ettim yeni parça istersem babam kudurur güç kaynağı 500 wat 80 plus bronz sertifikalı iyi bir molex dönüştürücü bilen varsa önerebilir mi ?
RX 570 kullanıyorum ve 8+6 yuvası var. Ben sadece 8 pin ile kullanıyorum belki senin ekran kartın da öyledir. Bir problem yaşamadım çünkü RX 570 lerde 6 pin overclock için.