Kryonout sürdüm pumpout yaptı. Başka bir macun sürdüm oda aynı şekil. Kaç yıldır duran macun ile yeni sürdüğüm macun arasında hiçbir sıcaklık farkı olmadığını hissettim. Yeni macun olarak ne alabilirim pumpout yapmayan?
Şuraya bakabilirsin burada öneriler mevcut.Eki Görüntüle 2223374
Kryonout sürdüm pumpout yaptı. Başka bir macun sürdüm oda aynı şekil. Kaç yıldır duran macun ile yeni sürdüğüm macun arasında hiçbir sıcaklık farkı olmadığını hissettim. Yeni macun olarak ne alabilirim pumpout yapmayan?
Şuraya bakabilirsin burada öneriler mevcut.
Çipin ne olduğu bilgisi yok ama performans olarak başarılı bir macun. Ped olanı uygun kalınlıkta RAM'lere takılabilir.Genellikle laptop için konuşulmuş ama benim çipe uygun olur mu
PTM 7958 bu macun
Kryonaut pump out yapıyor zaten masaüstü ekran kartlarında. CoolerMaster MasterGel Pro V2 alabilirsin.Eki Görüntüle 2223374
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.