Çözüldü GPU'yu Aygıt Yöneticisi'nden yanlışlıkla kaldırmak

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

xeugma

Megapat
Daha fazla  
Herkese merhaba, az önce aygıt yöneticisinde yanlışlıkla ekran kartı sürücümü sildim ya da devre dışı bıraktım. BIOS'a görüntü geliyor işlem yapabiliyorum ancak masaüstüne geçerken görüntü alamıyorum artık. İşlemcim ve anakartımda dahili grafik belleği olmadığı için görüntümü ekran kartından almak zorundayım. Elimde Windows mevcut. Format atmadan BIOS'tan yahut bir şekilde sorunu çözebilir miyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Hocam gerçekten garip bir sorun ve kısıtlı bilgimle sadece mantık yürüterek çözmeye yardımcı olabileceğim düzeyden çok daha fazla donanım bilgisi gerektiriyor. Ne yazık ki beni aşıyor durum, umarım daha bilgili arkadaşlar yardım edebilir ve sorununuz çözülür.

Teşekkür ederim. Son çare olarak formatı başlatacağım şimdi. Umarım sorun çözülür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…