Gpx Superlight 2 vs Razer DeathAdder V3 Pro

Bütçe
5k

alpoo

Decapat
Daha fazla  
İyi günler artık emektar Rival3'ü değiştirme zamanı geldi bu iki fare arasında kaldım. Gpx2 bir tık daha iyi ama aradaki fiyat farkına değer mi? Ayrıca bu iki mouse için linkteki mouse pad alınır mı? FreeFall SV Base Control+ V3 Mousepad
https://www.amazon.com.tr/dp/B07W6H...33&creativeASIN=B07W6HMSDB&linkCode=asn&psc=1
RAZER Deathadder V3 Pro Focus Pro 30k Optik 30000 Dpı Kablosuz Optik Siyah Oyuncu Mouse - Fiyatı, Yorumları
Elim 18-8 cm genellikle palm ve claw arası tutuyorum. Almışken iyisini ve uzun ömürlü olması için alıyorum.

İkiside alinmaz. Paralarini haketmiyorlar.

upupup
wraithin iade politikası yüzüne bu ürünü sipariş edip geri iptal etmiştim

Bu ikisi daha iyi.

İlla GPX2 veya V3 Pro alacaksanız ben olsam GPX2 tercih ederdim. Ergonomi olarak V3 Pro daha iyi ama.

Bir sıkıntı çıktığı taktirde iade edebiliyorsun sadece keyfi iade almıyorlar.
Kutusu açılmış ürünü iade almıyorlar eğer Wraith’in fabrikasından çıkmış bir ürünü değilse. Wraith Mousepad, Wraith W75 gibi kendi ürünlerini iade ediyorlar.

Yine de ben daha önce sipariş verdim, hala sıkıntısız şekilde kullanıyorum Mouse’umu. İade etmeye falan gerek olmadı yani.

Sıkıntı çıksa alırlar zaten de iade politikası eskisine göre çok daha iyi şu an.

O zaman tekrar sipariş veriyorum. Peki attığım mouse pad nasıldır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…