Merhaba gpx2 icin skateze gerek var mı? Ne önerirsiniz? Wraith'den almayi düşünüyordum stok yok.
Hocam bende yeni gpx2 aldım stok skatezler iyi değil bende Wraith'den stok bekliyorum ancak 1 aydır stok yok farklı arıyorum henüz bulamadım siz bulabildiniz mi?Merhaba gpx2 icin skateze gerek var mı? Ne önerirsiniz? Wraith'den almayi düşünüyordum stok yok.
Hocam bende yeni gpx2 aldım stok skatezler iyi değil bende Wraith'den stok bekliyorum ancak 1 aydır stok yok farklı arıyorum henüz bulamadım siz bulabildiniz mi?
Hocam Logitech G Pro X Superlight 2 için Hoverpad V2 Mouse Skate bu ürün daha iyi değil mi ? X-Raypad mi daha iyidir ? Ayrıca DOT skatez diyor tam ne olduğunu bilmiyorum açıkcası o yüzden emin olamadım.Hocam attığıma bakabilirsiniz.
Hocam Logitech G Pro X Superlight 2 için Hoverpad V2 Mouse Skate bu ürün daha iyi değil mi? X-raypad mi daha iyidir? Ayrıca dot skatez diyor tam ne olduğunu bilmiyorum açıkçası o yüzden emin olamadım.
Sizin attığınız obsidan sanırım doğru dimi ? Bu attığınız skatez hız için mi ? kontrol için mi ? mousepad'im kontrol ama default skatezlerle kontrolü sağlayamıyorum. Kontrol skatez istiyorum o yüzden bu kontrol içinse alabilirim.Obsidian daha iyi hocam.
Dot skatez ise her mouseya olan küçük nokta skatezdir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.