Grabify kullanımı suç mu?

popbob

Hectopat
Daha fazla  
Kardeşime Instagram'dan biri sataşmış bayağı küfür vs. etmiş ve kardeşim anlık bir hiddetle çocuğa burada mı yaşıyorsun diye grabify linki atmış, ve çocuk da tıklamış. Çocuk buna engelleyeceğim seni yazdığında da al lazım olur diye IP'sini atmış. Bende bunu görünce başına gelebileceğini düşündüğüm şeyleri söylediğimde endişelendi. Grabify kullanımı yüzünden suç duyurusunda bulunulabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bulunamazlar. Grabify evin adresini tam göstermiyor ve IP'ler bu dünyada en kolay erişilebilen bir şey.

Hocam hangi taraf kullanırsa kullansın her türlü suç birinin evini bulmak için uygulama veya link kullanmak.

Bulunamazlar. Grabify evin adresini tam göstermiyor ve IP'ler bu dünyada en kolay erişilebilen bir şey.

Aynısını dedim anlamıyor ağladı önümde yapmasaydın ipsiyle ne yapacaksın desem de dinlemedi. Hem bulunsalar da o kadar saymış çocuğa çok daha büyük ceza alır ve dava harçlarını ödeyecek durumu olduğunu sanmıyorum.

Aynısını dedim anlamıyor ağladı önümde yapmasaydın ipsiyle ne yapacaksın desem de dinlemedi.

Söyleyin bir şekilde çocuğa ulaşıp özür dilesin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı