MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, C diskini temizlerken böyle bir dosya ile karşılaştım. Bayağı yer kaplamakta. Bu dosya ne işe yaramakta silsem sıkıntı çıkar mı?
Merhaba arkadaşlar, C diskini temizlerken böyle bir dosya ile karşılaştım. Bayağı yer kaplamakta. Bu dosya ne işe yaramakta silsem sıkıntı çıkar mı?
Aybars Ulusoy Hectopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 217 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #2 "Android Studio, aslen Google tarafından geliştirilen ve Android Studio Build Data dosyasından yararlanan bir ana yazılım programıdır?" şöyle bir tanım buldum internette. (GRADLE Dosyaları Nedir ve Nasıl Açılır? (Güncelleştirilmiş 2022)) Artı 0 Eksi
"Android Studio, aslen Google tarafından geliştirilen ve Android Studio Build Data dosyasından yararlanan bir ana yazılım programıdır?" şöyle bir tanım buldum internette. (GRADLE Dosyaları Nedir ve Nasıl Açılır? (Güncelleştirilmiş 2022))
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #3 Hocam Android için build alınca her seferinde oluşturur. Silmenize gerek yok ki bence silmek çok sağlıklı değil. Artı 0 Eksi
Hocam Android için build alınca her seferinde oluşturur. Silmenize gerek yok ki bence silmek çok sağlıklı değil.
KS KS MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #4 Abdullah_AKD dedi: Hocam Android için Build alınca her seferinde oluşturur. Silmenize gerek yok ki bence silmek çok sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... 56 GB olması normal mi peki? Artı 0 Eksi
Abdullah_AKD dedi: Hocam Android için Build alınca her seferinde oluşturur. Silmenize gerek yok ki bence silmek çok sağlıklı değil. Genişletmek için tıkla... 56 GB olması normal mi peki?
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Şubat 2022 #5 MyriadL dedi: 56 GB olması normal mi peki? Genişletmek için tıkla... Ne iş yaptığınıza göre değişir. Artı 0 Eksi
A Abdullah_AKD Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 2.329 Çözümler 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #6 MyriadL dedi: 56 GB olması normal mi peki? Genişletmek için tıkla... Oha o boyut normal değil. Nereden build alıyorsunuz acaba? Artı 0 Eksi
MyriadL dedi: 56 GB olması normal mi peki? Genişletmek için tıkla... Oha o boyut normal değil. Nereden build alıyorsunuz acaba?
KS KS MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #7 siriius dedi: Ne iş yaptığınıza göre değişir. Genişletmek için tıkla... Android ile ilgili hiçbir iş yapmıyorum telefonumu bilgisayara bile bağlamıyorum. Artı 0 Eksi
siriius dedi: Ne iş yaptığınıza göre değişir. Genişletmek için tıkla... Android ile ilgili hiçbir iş yapmıyorum telefonumu bilgisayara bile bağlamıyorum.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Şubat 2022 #8 MyriadL dedi: Android ile ilgili hiçbir iş yapmıyorum telefonumu bilgisayara bile bağlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Klasörün içinde özel bir şey olacağını sanmıyorum mümkün ise birkaç ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz? Artı 0 Eksi
MyriadL dedi: Android ile ilgili hiçbir iş yapmıyorum telefonumu bilgisayara bile bağlamıyorum. Genişletmek için tıkla... Klasörün içinde özel bir şey olacağını sanmıyorum mümkün ise birkaç ekran görüntüsü ekleyebilir misiniz?
KS KS MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #9 Hocam şu anda tekrar baktığımda 600 MB gözükmekte sanırım bir sorun oldu o yüzden o kadar yüksek boyut gösterdi. Artı 0 Eksi
Hocam şu anda tekrar baktığımda 600 MB gözükmekte sanırım bir sorun oldu o yüzden o kadar yüksek boyut gösterdi.
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Şubat 2022 #10 MyriadL dedi: Hocam şu anda tekrar baktığımda 600 MB gözükmekte sanırım bir sorun oldu o yüzden o kadar yüksek boyut gösterdi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle boşluğa sağ tıklamış olabilirsiniz. Artı 0 Eksi
MyriadL dedi: Hocam şu anda tekrar baktığımda 600 MB gözükmekte sanırım bir sorun oldu o yüzden o kadar yüksek boyut gösterdi. Genişletmek için tıkla... Büyük ihtimalle boşluğa sağ tıklamış olabilirsiniz.