MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #1 Merhaba arkadaşlar, C diskini temizlerken böyle bir dosya ile karşılaştım. Bayağı yer kaplamakta. Bu dosya ne işe yaramakta silsem sıkıntı çıkar mı?
Merhaba arkadaşlar, C diskini temizlerken böyle bir dosya ile karşılaştım. Bayağı yer kaplamakta. Bu dosya ne işe yaramakta silsem sıkıntı çıkar mı?
KS KS MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #11 siriius dedi: Büyük ihtimalle boşluğa sağ tıklamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama dosya adında. Gradle yazıyordu o zaman dikkat etmiştim Artı 0 Eksi
siriius dedi: Büyük ihtimalle boşluğa sağ tıklamış olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşündüm ama dosya adında. Gradle yazıyordu o zaman dikkat etmiştim
S siriius Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Eylül 2020 Mesajlar 3.047 Makaleler 1 Çözümler 38 1 Şubat 2022 #12 MyriadL dedi: Bende öyle düşündüm ama dosya adında. Gradle yazıyordu o zaman dikkat etmiştim Genişletmek için tıkla... Olabiliyor bazen öyle hatalar. Çözüldüyse sorun yok. Artı 0 Eksi
MyriadL dedi: Bende öyle düşündüm ama dosya adında. Gradle yazıyordu o zaman dikkat etmiştim Genişletmek için tıkla... Olabiliyor bazen öyle hatalar. Çözüldüyse sorun yok.
KS KS MyriadL Hectopat Katılım 4 Mart 2021 Mesajlar 548 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2022 #13 siriius dedi: Olabiliyor bazen öyle hatalar. Çözüldüyse sevindim. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için ben teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
siriius dedi: Olabiliyor bazen öyle hatalar. Çözüldüyse sevindim. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için ben teşekkür ederim.
1 102035 Kilopat Katılım 3 Mart 2016 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 11 2 Şubat 2022 #14 Merbaba. .gradle klasörü Java ile ilgili bir klasördür, silmenizde bir sakınca yok. Artı 0 Eksi