caustictune Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #1 Amazon'dan alacağım normalde Sennheiser HD 599 almıştım ama memnun kalmadım, bu kulaklıkların arasında kaldım.
Amazon'dan alacağım normalde Sennheiser HD 599 almıştım ama memnun kalmadım, bu kulaklıkların arasında kaldım.
BuffyCookie Hectopat Katılım 9 Nisan 2022 Mesajlar 1.664 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #2 caustictune dedi: Amazon'dan alacağım normalde Sennheiser HD 599 almıştım ama memnun kalmadım, bu kulaklıkların arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Ses kartınız var mı?
caustictune dedi: Amazon'dan alacağım normalde Sennheiser HD 599 almıştım ama memnun kalmadım, bu kulaklıkların arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Ses kartınız var mı?
caustictune Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2024 #3 BuffyCookie dedi: Ses kartınız var mı? Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyordum ama bugün araştırmalarım sonrasında Sennheiser Accentum almaya karar verdim bu tarz kulaklıklara ileriki zamanlarda bakarım şu an aslında gündelik bir şeye ihtiyacım olduğuna karar verdim.
BuffyCookie dedi: Ses kartınız var mı? Genişletmek için tıkla... Almayı düşünüyordum ama bugün araştırmalarım sonrasında Sennheiser Accentum almaya karar verdim bu tarz kulaklıklara ileriki zamanlarda bakarım şu an aslında gündelik bir şeye ihtiyacım olduğuna karar verdim.