Çözüldü Grafik ayarları sayfası açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Grafik ayarlarına girmeye çalışıyorum ancak açılır gibi olup sayfa pat diye kapanıyor. SFC /scannow denedim ama çözmedi başka ne yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows + r bas kardeşim Regedit yaz kayıt defteri düzenleyici açılacak HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\DirectX\UserGpuPreferences bu yolu izle ASUS Armoury Crate ile ilgili olan dosyayı sil düzelecektir.
Hizmet kapattiniz mi?

Ornegin ben bir seyle alakali hizmet kapatmistim ve sayfa tam acilirken kapaniyordu, onun gibi bir durum olabilir.

Hatırlamıyorum uzun zamandır acılmıyor.

Grafik ayarlari haric diger bolumler aciliyor mu? Sistem geri yukleme de denenebilir, bu sorunun olmadigi tarihte bir sistem geri yukleme noktasi varsa onu deneyin.

aynı sorun bende de var. 2 ay once w11 kurdum kurdugumdan beri açılmıyor.

Armoury crate kullanıyor musunuz?

Bilgisayarda var ama hiç kullanmadım

Windows + r bas kardeşim Regedit yaz kayıt defteri düzenleyici açılacak HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\DirectX\UserGpuPreferences bu yolu izle ASUS Armoury Crate ile ilgili olan dosyayı sil düzelecektir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…