Grafik ayarlarında ekran kartım gözükmüyor

emrebey0

Femtopat
Gördüğünüz gibi ikisi de Intel HD Graphics 3000 ama oyunlarda yeterli performans alamıyorum. Tabii diğer uygulamalarda da. Lütfen rica ediyorum bunu nasıl değiştireceğimi birisi bana söylesin. Sabırsızlıkla cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler 😊

1593329109214.png

1593329109214.png

Şöyle sorayım o zaman: Sistemde ekran kartı var mı? Varsa da marka/modelini belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Eğer sistemde ekran kartı olup olmadığını bilmiyorsanız: Arama Çubuğu>Çalıştır>dxdiag kısmına girip "Ekran" ve "Oluşturucu" bilgilerini atın.

Şöyle sorayım o zaman: Sistemde ekran kartı var mı? Varsa da marka/modelini belirtirsen yardımcı olabiliriz.

Eğer sistemde ekran kartı olup olmadığını bilmiyorsanız: Arama Çubuğu>Çalıştır>dxdiag kısmına girip "Ekran" ve "Oluşturucu" bilgilerini atın.
Amd Radeon HD Graphics 7400M
1593338455062.png

Bekliyorum

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı