Batuhan6638 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 641 Çözümler 7 Yer Yozgat 22 Şubat 2021 #1 Evet, fotoğrafta gördüğünüz gibi yüksek performans modunda da entegre grafik görünüyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Ekran kartım GeForce GT 540M, sürücüsü en son sürüm. Sürücü hatası yok.
Evet, fotoğrafta gördüğünüz gibi yüksek performans modunda da entegre grafik görünüyor. Bunu nasıl düzelteceğim? Ekran kartım GeForce GT 540M, sürücüsü en son sürüm. Sürücü hatası yok.
reasinx Hectopat Katılım 6 Kasım 2020 Mesajlar 986 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #2 Aygıt yöneticisinden Intel HD Graphics 3000'i kaldırın. Hata yapmış olabilirim. Artı 0 Eksi
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.995 Makaleler 6 Çözümler 335 Yer Nordrhein-Westfalen 22 Şubat 2021 #3 Grafik tercihini oradan değil de NVIDIA Denetim Masası'ndan değiştirmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğini yanlış anlamış da olabilirim. Yanlış anladıysam, sorunun daha belirgin bir şekilde anlatabilir misin? Artı 0 Eksi
Grafik tercihini oradan değil de NVIDIA Denetim Masası'ndan değiştirmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğini yanlış anlamış da olabilirim. Yanlış anladıysam, sorunun daha belirgin bir şekilde anlatabilir misin?
KS KS Batuhan6638 Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 641 Çözümler 7 Yer Yozgat 23 Şubat 2021 #4 KITT dedi: Grafik tercihini oradan değil de NVIDIA Denetim Masası'ndan değiştirmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğini yanlış anlamış da olabilirim. Yanlış anladıysam, sorunun daha belirgin bir şekilde anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den indirdiğim için görünmüyor oradan Artı 0 Eksi
KITT dedi: Grafik tercihini oradan değil de NVIDIA Denetim Masası'ndan değiştirmeyi dene bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dediğini yanlış anlamış da olabilirim. Yanlış anladıysam, sorunun daha belirgin bir şekilde anlatabilir misin? Genişletmek için tıkla... Microsoft Store'den indirdiğim için görünmüyor oradan