S.AS Hectopat Kek günü Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 15 12 Eylül 2021 #1 Selamünaleyküm. 2 tane grafik tableti arasında kaldım 230TL bütçe var, farklı önerileriniz varsa önerilerinizi bekliyorum... STARCOM Grafik Çizim Tableti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL STARCOM Grafik Çizim Tableti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zigver Zigver Star 640 Wireless Bluetooth 2.4g 6 X 4 Dijital Grafik Çizim Tableti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zigver Zigver Star 640 Wireless Bluetooth 2.4g 6 X 4 Dijital Grafik Çizim Tableti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Selamünaleyküm. 2 tane grafik tableti arasında kaldım 230TL bütçe var, farklı önerileriniz varsa önerilerinizi bekliyorum... STARCOM Grafik Çizim Tableti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL STARCOM Grafik Çizim Tableti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Zigver Zigver Star 640 Wireless Bluetooth 2.4g 6 X 4 Dijital Grafik Çizim Tableti Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL Zigver Zigver Star 640 Wireless Bluetooth 2.4g 6 X 4 Dijital Grafik Çizim Tableti yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Keremisration Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 57 Çözümler 2 12 Eylül 2021 #2 hocam alakasız olcak ama bu tabletler logo yapımı vektörel çizim için falan uygunmudur ?
S.AS Hectopat Kek günü Katılım 25 Şubat 2019 Mesajlar 15 12 Eylül 2021 #3 Keremisration dedi: Hocam alakasız olacak ama bu tabletler logo yapımı vektörel çizim için falan uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Ürünler ucuz olduğu için normal olarak küçükler, kullanılır ama zorlanabilirsin, sanırım.
Keremisration dedi: Hocam alakasız olacak ama bu tabletler logo yapımı vektörel çizim için falan uygun mudur? Genişletmek için tıkla... Ürünler ucuz olduğu için normal olarak küçükler, kullanılır ama zorlanabilirsin, sanırım.