Grafik kartı modelini nasıl öğrenebilirim?

AlperenS

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Hepinize iyi forumlar arkadaşlar, benim HP Pavilion G6 2204st markalı laptobum var, kurban olayım yardım edin yoksa çıldıracağım, ekran kartını güncelleyeceğim fakat modelini öğrenemiyorum, Ekran kartı modeli Amd Radeon hd 7500/7600 series diye geçiyor ben buna hangi sürücüyü indireceğim, amd nin sitesinde bu model bir grafik kartı sürücüsü yok, her yolu denedim, fakat yapamıyorum bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun.

Hepinize iyi forumlar arkadaşlar, benim HP Pavilion G6 2204st markalı laptobum var, kurban olayım yardım edin yoksa çıldıracağım, ekran kartını güncelleyeceğim fakat modelini öğrenemiyorum, Ekran kartı modeli Amd Radeon hd 7500/7600 series diye geçiyor ben buna hangi sürücüyü indireceğim, amd nin sitesinde bu model bir grafik kartı sürücüsü yok, her yolu denedim, fakat yapamıyorum bu konuda bir bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun.
AMD Radeon HD 7670M. Bu sürücüyü indireceksiniz

Aygit Yoneticisi git, ondan sonra Grafik aygitlarinda yaziyor olmali.

Hepsinde isim aynı AMD Radeon HD 7500/7600 series diye geçiyor.
7670m indirdim kurdum ama yine devreye girmedi. bir kez daha deneyeceğim olmazsa yazarım tekrar buraya çok teşekkür ederim :)

Hepsinde isim aynı AMD Radeon HD 7500/7600 series diye geçiyor.
7670m indirdim kurdum ama yine devreye girmedi. bir kez daha deneyeceğim olmazsa yazarım tekrar buraya çok teşekkür ederim :)
HP'nin kendi sitesinde sizin cihazınızın ekran kartı model ismi 7670M olarak geçiyor.(Buda kanıtı) Ekran kartınızı DDU ile kaldırıp sürücüyü indirin.

Ddu ile silip catalsy de yükledim olmadı, betayıda yükledim olmadı grafik kartı devreye girmiyor, inteli devreden çıkardım, oyunu açtığımda grafik kartı hatası veriyor. Aygıt yöneticisinde aktif gözüküyor ama aslında aktif değil. Düzeltemedim.
Arkadaşlar benim sorunum tam olarak şu oyunu bilgisayarım sürekli intelle açıyor amd devreye girmiyor aygıt yöneticisinde heryerde aktif gözüküyor fakat devreye girmiyor inteli devre disi bıraktım ekran kartı yokmuş gibi davranıyor bilgisayar bi çaresini bilen varsa lütfen yardımcı olsun bana

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı