Grafik Programları İçin Sistem Tavsiyesi

ugrhnn

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba;

İşim gereği 3ds max, Photoshop ve ağırlık olarak Autocad programlarını yoğun kullanmaktayım. Bu konuda birkaç laptop denememde verim alamadım. (Kasma, donma, yanıt vermiyor gibi.) Bu konuda kasalı bilgisayarın daha verimli ve sorunsuz olacağını düşündüğüm için sizden programlarımı rahat kullanabileceğim, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağım toplama bilgisayar hakkında bilgi almak istiyorum. Toplayacağım bilgisayarın maliyet ortalamaları ne şekilde olur? Sunacağınız bilgisayar donanım bileşenlerini bir paket olarak düşünürsek, maliyet seçeneklerim ne olur? Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
o programlardan bende kullaniyorum ram mhzsi yuksek ramlarden alirsan daha iyi olur senin icin imzamdaki sistemden davsiye ederim dehset photoshop atiyorum!....

ilginiz için teşekkür ederim. sanırım konuyu yanlış yere açtığımdan engelleme aldım şimdi aktif oldum.Gecikme için özür dilerim..

M.Özkan Bey oyun oynanmicak ağırlık sırasıyla

1.Autocad

2.Archicad

3.3ds Max

4.Photoshop

Yeni bilgisayar düşünme nedenim 'yanıt vermiyor' hatası artık almamak ve Autocad de sürekli Hata alıp çizimlerimin yok olmaması için sağlam güvenebileceğim bir bilgisayardır.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı