Merhaba, linkini bıraktığınız XP-Pen grafik tabletin Plus versiyonu bende var ve korona döneminde almıştık, o dönemden beri aktif olarak kullanıyorum. Makro tuşlarını ve kalemin ayarlarını kullanacağınız uygulamaya göre indireceğiniz driverdan düzenleyebiliyorsunuz. Ayrıca driver üzerinden tabletin alanını da yönetebiliyorsunuz. Kalemin üzerinde bir tuş var(o da makro) ve kalemin arka tarafını tablete değdirince silgi olarak kullanabiliyorsunuz(şu akıllı tahtalarda olan Fatih pen uygulamasında bile
). Ayrıca yanında ekstra kalem uçları ve bir USB Type-C ve bir Micro-USB dönüştürücü gelmişti. Benim aldığım zaman fiyat-performans ürünüydü fiyatını hatırlamıyorum. Genelde clip Studio kullanıyordum fakat yerine göre krita, GIMP de kullandım. Ben mumnunum bence iyi bir seçenek. Ek olarak yeni PC'ye geçtiğim zaman USB sorunları yaşamıştım bağlantı kopuyordu ama birden çözüldü sanırım. Wacom hakkında söyleyebileceğim bir şey yok maalesef. Şimdiden hangisini alacaksanız hayırlı olsun, güle güle kullanın