Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Grafik tablet ile çizim yapmaya başlayacağım ama bilgisayarım gerekli yazılımı kaldırır mı emin olamıyorum. Bilgisi olan biri varsa yardım edebilir mi?
Dostun grafik tabletler ayrıca sistemden çok fazla yiyen şeyler değiller. Klasik USB bağlantısındaki güçle çalışır ve klavye mouse tarzı donanımlarla hemen hemen aynı mantıkla çalışırlar. Yani sistem gereksinimlerin çizim programların için yeterliyse sorun yaşayacağını düşünmüyorum.
Arka planda kendilerine özel uygulamaları bile çalışsa sisteme hissedilecek bir performans kaybı bile yaşatmazlar.
Hocam, şöyle yapalım; sisteminizi ve kullandığınız programı belirtin. Buna göre yanıtlar gelecektir. Grafik tablet zaten arkadaşımın dediği gibi klavye, mouse gibi bir donanım.