5 yılı aşkındır PDF Annotator kullanıyorum. Veikk driver ile birlikte kısayol nasıl atanır anlatacağım.
XP-PEN vs. kullanan arkadaşlar için üzgünüm. Benzer driverlardır yüksek ihtimal. Takip ederek yapabileceğinizi umuyorum.
Adım 1- PDF Annotator ve Veikk Driverı açalım
+ butonuna basıp. PDF Annotator'ın .exe halini seçiyoruz.
Adım-2 PDF Annotator'dan kalemlerimizi seçiyoruz.
Bu menüden kalemlerin kısayol komutlarını değiştireceğiz. Ben 2. üzerinden örnek vereceğim. Onu CTRL+F2 kısayolundan 2 kısayoluna çektim.
Adım 3 Veikk Driver üzerinden kısayolu değiştirmek.
Artık K1 tuşuna basıldığı zaman ilgili kalem PDF Annotator üzerinde seçilecek. İsteyen arkadaşlar "Dual Key" olarak tercih edip bir tuşta iki kalem yapabilir.
Dial üzerinden döndürerek yapmayı denemedim. İsteyen olursa deneyebilirim ama bana yeterli geliyor bu şekilde size de gelecektir.
XP-PEN vs. kullanan arkadaşlar için üzgünüm. Benzer driverlardır yüksek ihtimal. Takip ederek yapabileceğinizi umuyorum.
Adım 1- PDF Annotator ve Veikk Driverı açalım
+ butonuna basıp. PDF Annotator'ın .exe halini seçiyoruz.
Adım-2 PDF Annotator'dan kalemlerimizi seçiyoruz.
Bu menüden kalemlerin kısayol komutlarını değiştireceğiz. Ben 2. üzerinden örnek vereceğim. Onu CTRL+F2 kısayolundan 2 kısayoluna çektim.
Adım 3 Veikk Driver üzerinden kısayolu değiştirmek.
Artık K1 tuşuna basıldığı zaman ilgili kalem PDF Annotator üzerinde seçilecek. İsteyen arkadaşlar "Dual Key" olarak tercih edip bir tuşta iki kalem yapabilir.
Dial üzerinden döndürerek yapmayı denemedim. İsteyen olursa deneyebilirim ama bana yeterli geliyor bu şekilde size de gelecektir.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: