Hocam 2 ay önce Wacom CTL-480 aldım. Gayet memnunum oyun oynarken işimi görüyor ucuna hiçbir şey olmadı 2 aydır tavsiyem bu.

Hocam ben istediğim tarz tabletin Windows gibi çalışması onlara ne deniyor bilmiyorum ama o tarz istiyorum ben.

Wacom marka çok pahalı geldi bana benim bütçeme uygun model var mı?

Grafik sektörünün iPhone'u.

Biliyorum, ama o tablet zaten Wacom'un giriş seviyesi, ona 900 lira vermek yerine üzerine 200-300 TL ekleyip daha kaliteli modeller bakılabilir diye söyledim. Bence 300-400 TL seviyesindeki tabletlerden almak da mantıklı yeni başlayanlar için.

Hocam sizce linkini bıraktığım ürün iyi midir?

Bilginizi sorgulamak gibi olmasın ama tabletin basınç değeri çok düşük (4096)
Ne çizdiğine bağlı. Ekranlılar 3K'dan başlıyor. Yurtdışından alabilirsen öyle al veya hobi ve zaman geçirmek içinse CTL-472 falan bakılabilir. Başka marka kullanmadığım için kalite ve kullanımlarına yorum yapamam maalesef. Huion çok duydum ama bir nasip olmadı kullanmak.
Giriş içinse CTL 472 647 falan daha mantıklı olur.

+Olarak Picasso misali bir çizim yapmıyorsan o basınç değerini çok fazla hissedip anlamazsın.

Linkini bıraktığım ürün vergi+kendisiyle 2150TL yapıyor. Aklıma yatmaya başladı sizce kötü bir fikir mi? Wacom kaliteli gözüküyor ama bütçem yetmiyor maalesef.

Linkini bıraktığım ürün vergi+kendisiyle 2150TL yapıyor. Aklıma yatmaya başladı sizce kötü bir fikir mi? Wacom kaliteli gözüküyor ama bütçem yetmiyor maalesef.
Bu bütçeye alabileceğin en iyi ekranlı tablettir kendisi. Ofiste vardı bizim. Gayet güzel bir şeye benziyordu. Çizilirken vs. görmüştüm. Alabilirsin.

Bu bütçeye alabileceğin en iyi ekranlı tablettir kendisi. Ofiste vardı bizim. Gayet güzel bir şeye benziyordu. Çizilirken vs. görmüştüm. Alabilirsin.

Teşekkürler. Bir sorum daha olacak peki bu tablette zbrush veya diğer 3D programlarda da kullanabilir miyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…