Grafik tablet önerisi

Mr.Everest

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx6600 i3 12100f 16gb ram
Merhaba. Animasyon ve çizim yapmak için grafik tablet almak istiyorum, mümkünse biraz geniş bir şey önerebilir misiniz? XP pen Deco 03 Wireless almayı düşünüyorum. Ama çok pahalı. Bir tık daha ucuz kaliteli bir marka var mı bildiğiniz? Fareyle yaptığım 1-2 çizimi aşağıya bırakıyorum. Genelde bu tarz anime çizimleri yapıyorum gecikmesi az olan ve gerçekten kaliteli bir şey önerir misiniz?

Screenshot 2025-02-22 140717.png

Screenshot 2025-02-22 140748.png

screenshot-2025-02-22-141010-png.2430068

Dosya Ekleri

• Screenshot 2025-02-22 141010.png
    Screenshot 2025-02-22 141010.png
    197,5 KB · Görüntüleme: 114
Son düzenleyen: Moderatör:
Ben XP pen star 03 V2 kullanıyorum. Kablolu, güzel tablet ama alalı 3-4 sene oluyor. Belki yeni bir modeli çıkmış olabilir. Zaten aynı fiyat bandında Çin menşeli tabletlerin özellikleri aynı oluyor.

Boyutu ne kadar? Deneyimin nasıl tabletle, mesela kalemin hassaslığı nasıl gecikmesi iyi mi? Hissiyatı vb anlatabilir misin?

10x6 inch boyutu. Memnunum, fazla çizim yapmıyorum genelde ZBrush ile kullanıyorum. Gecikme yok. 8192 lop hassalığı var. Bundan önce küçük boyutlu Wacom kullanıyordum. Boyut dışında kalem hassaslığı bunun daha iyi. Tabii o Wacom'un en ucuz tableti idi, öyle bakmak lazım. Tablet üzerindeki tuşlara, programa göre kombo atanabilir, kullanışlı. Tek sıkıntısı bazen xppen uygulaması ZBrush kullanırken çöküyor(nadiren).

Yani genel olarak tavsiye edebilirim. Kağıt üzerinde tüm özellikleri olması gerektiği gibi. Yeni modelleri çıkmış olabilir. Onlara bakmakta faydalı olabilir.

10x6 inch boyutu. Memnunum, fazla çizim yapmıyorum genelde ZBrush ile kullanıyorum. Gecikme yok. 8192 lop hassalığı var. Bundan önce küçük boyutlu Wacom kullanıyordum. Boyut dışında kalem hassaslığı bunun daha iyi. Tabii o Wacom'un en ucuz tableti idi, öyle bakmak lazım. Tablet üzerindeki tuşlara, programa göre kombo atanabilir, kullanışlı. Tek sıkıntısı bazen xppen uygulaması ZBrush kullanırken çöküyor(nadiren).

Yani genel olarak tavsiye edebilirim. Kağıt üzerinde tüm özellikleri olması gerektiği gibi. Yeni modelleri çıkmış olabilir. Onlara bakmakta faydalı olabilir.

Teşekkürler XP Deco 03 Wireless almayı istiyordum ama çok pahalı sanırım bu model veya bunun bandında bir şey alacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı