Grafik tablet önerisi

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 417

UAU

Hectopat
Selam herkese, başlıkta da yazdığı gibi grafik tablet önerir misiniz? Tavsiyeleriniz neler? Amacım karakter çizme, oyun, 3D çizim, animasyonda kullanmak. Maksimum 6000 TL'ye çıkabiliyorum.

Son düzenleme:
Bu fiyata alabileceğiniz tablet kesinlikle şudur.
link
ama alternatif isterseniz bu kadar güçlü olmasa da şunları önerebilirim. Fakat RAM'i 4 GB olması büyük bir dezavantaj.
UCUZ LİNK
Bende 1 ay önce tablet bakıyordum bu fiyat bandında aynen. Ama Türkiye'de sanırım bu yılın en iyi fırsatı olarak 2. el çiziksiz sıfırdan farksız Galaxy Tab S8 bulmuştum onu yakaldım aldım aşırı memnunum millet yalan söylüyorum diye iftira atmıştı inanmamıştı ama kime ne :D neyse 1 ay önce kadar piyasayı alt üst ettiğimden sizin isteğinizi karşılayacak 8 GB RAM'i olan işlemcisi orta seviye olan tablet önerim budur. Daha iyisi var mıdır 2. el de bile yoktur diye düşünmekteyim ben.
Fakat illa 2. el de en iyi tavsiye ne derseniz şu derim:
Huawei matepad sarı site param güvende ilanı
Huawei'in ise tek sorunu Google hizmetleri olacaktır sizin için derin araştırma yaptım durum bu şekilde.

Bu fiyata alabileceğiniz tablet kesinlikle şudur.
link
ama alternatif isterseniz bu kadar güçlü olmasa da şunları önerebilirim. Fakat RAM'i 4 GB olması büyük bir dezavantaj.
UCUZ LİNK
Bende 1 ay önce tablet bakıyordum bu fiyat bandında aynen. Ama Türkiye'de sanırım bu yılın en iyi fırsatı olarak 2. el çiziksiz sıfırdan farksız Galaxy Tab S8 bulmuştum onu yakaldım aldım aşırı memnunum millet yalan söylüyorum diye iftira atmıştı inanmamıştı ama kime ne :D neyse 1 ay önce kadar piyasayı alt üst ettiğimden sizin isteğinizi karşılayacak 8 GB RAM'i olan işlemcisi orta seviye olan tablet önerim budur. Daha iyisi var mıdır 2. el de bile yoktur diye düşünmekteyim ben.
Fakat illa 2. el de en iyi tavsiye ne derseniz şu derim:
Huawei matepad sarı site param güvende ilanı
Huawei'in ise tek sorunu Google hizmetleri olacaktır sizin için derin araştırma yaptım durum bu şekilde.

Hocam ben grafik tableti istiyorum.

Hocam o fiyata paneli olan bir grafik tablet bulamazsın ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o fiyata paneli olan bir grafik tablet bulamazsın ki.

Emek için teşekkürler fakat ben düz tablet istemedim ki çizim yapabileceğim bilgisayara bağlayacağım hobi olarak 3D tarzı bir şeyler çizmek, animasyon yapmak için istedim olabiliyorsa osu için de düşünüyorum.

Selam herkese, başlıkta da yazdığı gibi grafik tablet önerir misiniz? Tavsiyeleriniz neler? Amacım karakter çizme, oyun, 3D çizim, animasyonda kullanmak. Maksimum 6000 TL'ye çıkabiliyorum.

Konuyu yeni gördüm fakat ikinci el konum üzerinden ulaşırsanız elimde size uygun bir grafik tablet bulunuyor, çizim, osu ve benzeri işleri sorunsuz yapabilir. Sıfır olarak ise, şahsen CTL472 alırdım. Uzunca bir süre sıkıntı çıkartmaz, ama şu an gereksiz pahalı.
Bahsettiğim tablet konudaki değil, daha çok var😀.

Bu arada, ekranlı bir model mi arıyordunuz?

Son düzenleme:
Konuyu yeni gördüm fakat ikinci el konum üzerinden ulaşırsanız elimde size uygun bir grafik tablet bulunuyor, çizim, osu ve benzeri işleri sorunsuz yapabilir. Sıfır olarak ise, şahsen CTL472 alırdım. Uzunca bir süre sıkıntı çıkartmaz, ama şu an gereksiz pahalı.
Bahsettiğim tablet konudaki değil, daha çok var😀.

Bu arada, ekranlı bir model mi arıyordunuz?

Hocam Wacom One aldım teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı