Grafik tablet önerisi

• Konuyu başlatan UAU
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 17
  • Görüntüleme 517
Sıfır mı aldınız? Biraz yüksek meblağlara gelebilir, çizim için şahsen ben yüzeyinin hissiyatını sevmemiştim. Aşırı sert. Bir de, çizim yaptığınız tablet ile osu oynamanızı önermem. Bir kısmın yumuşak, bir kısmın sert olması çok rahatsız ediyor en azından benim açımdan.

Sıfır aldım.

Hocam bana yazsaydınız 2 tableti 1600e kapatırdık🤣.

3D için small bana küçük gelmişti ama zamanla alışıyorsundur belki.

Maalesef çizimde çoğunlukla küçük kalıyor kanvastan dolayı. Büyük boy kullanınca küçük olanlar oyuncak gibi gelmeye başladı şahsen. One by serisi not almak için zaten, butonların vesaire olmaması buna bağlanıyor.

Hocam bana yazsaydınız 2 tableti 1600e kapatırdık🤣.

Maalesef çizimde çoğunlukla küçük kalıyor kanvastan dolayı. Büyük boy kullanınca küçük olanlar oyuncak gibi gelmeye başladı şahsen. One by serisi not almak için zaten, butonların vesaire olmaması buna bağlanıyor.

Hocam keşke erken yazaydınız :)

Hocam keşke erken yazaydınız :)

Konu linkini atmıştım hocam, kargolanmadıysa iptal edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Dediğim gibi, çizim için büyük bir kolaylık olan butonlar vesaire One by serisinde yok. Çoğu kişi için büyük eksiklik oluyor. Giriş seviyesinde olsanız da kısa süre sonra değiştirmek isteyebilirsiniz.

Konu linkini atmıştım hocam, kargolanmadıysa iptal edebilirsiniz diye düşünüyorum.

Dediğim gibi, çizim için büyük bir kolaylık olan butonlar vesaire One by serisinde yok. Çoğu kişi için büyük eksiklik oluyor. Giriş seviyesinde olsanız da kısa süre sonra değiştirmek isteyebilirsiniz.

Hocam ben cuma aldım şu an transfer aşamasında.

Eğer iade edersem alırım hocam.

Hocam ben cuma aldım şu an transfer aşamasında.

Eğer iade edersem alırım hocam.

Bence kutuyu hiç açmadan iade etmeniz daha büyük kolaylık sağlar, bu tarz ürünlerde çizik vesaire olduğunda hiç almayabiliyorlar sıfır durumuna getirilemediğinden dolayı. Wacom'un buton koymaması aynı bazı Pro modellere touch koymaması gibi saçma bir şey bence.

Zaten biraz çizim uygulamalarını kullandıysanız görmüşsünüzdür, önünüzde tablet varken sürekli klavyeye uzanıp kısayol yapmak vesaire yorucu oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı