Grafik tablet önerisi

HsUtuK

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Monster Tulpar T7 v20.1 gaming notebook PC/laptop | Intel i7-9750H CPU / Intel UHD Graphics 630 entegre GPU ve Nvidia GTX 1660 ti for gaming notebook GPU / 2* Samsung DDR4 8GB RAM / 2* 256 GB Intel m2 SSD ve 1* Seagate 2.5" 1TB HDD
Çizim çalışmak ve ders vs işleri için laptopuma veya telefonuma bağlayarak kullanabileceğim bir grafik tablet almak istiyorum. Graffiti ve ara ara, başka tarzda çizim yapıyorum. Çok da iyi değilim ama gittikçe kendimi geliştiriyorum.
Daha öncesinde, ekransız bir grafik tablet kullandım ve gayet iyiydi fakat laptop ekranına bakıp da masada çizim yapma veya not tutma fikri bana çok da iyi gelmedi açıkçası. Rahat edemedim. Daha sonrasında, elimdeki grafik tableti 2. el ilan sitesinden satmıştım. Bu grafik tableti, telefona da bağlayıp kullanmıştım. Android desteği yoktu fakat gayet iyi çalışıyordu.
Kullandığım garfik tabletin markası Wacom'du ve One by Medium modeliydi.
Wacom gayet iyi marka ve baktığımda, incelemeleri vs gayet olumluydu. Zaten, internete grafik tablet yazınca ilk çıkan markalardan birisi Wacom.
Ekransız grafik tablet modelini kullanırken hiç sorun yaşamamıştım. Ancak, dediğim gibi; masada çizim yapıp da, çizdiğim yere değil de karşıdaki bir ekrana bakıyor olmayı hiç sevmedim, bu olay beni rahatsız etmişti.
Bu nedenle, ekranlı bir grafik tablet almak istiyorum. Bir tane grafik tablet modeli buldum. İnternetten baktığımda yorumları bayağı iyiydi ama bilemiyorum.
Model bu: XP-Pen Artist 12 2. generation grafik tablet.
Wacom'un da ekranlı grafik tablet modelleri var, evet ama fiyatları biraz pahalı. Şu an, bir grafik tablete, o kadar para vermek istemiyorum.
başka, bu fiyatlarda, ekranlı grafik tablet önerisi yapabilecek var mı? Ya da bu grafik tablet modelini kullanmış olan varsa; bu mdel iyi mi, alınır mı?

Hocam 1 yıldan uzun süredir ben de One by Wacom kullanıyorum altı kırmızı üstü siyah sanırım aynı modeli kullanmışsınız. Bayağı memnunum ben de. 1 hafta gibi bir süre ekranlı tablet deneme şansım oldu sipariş vermiştim fakat hem boyun ağrısı yaptı kullanırken sürekli aşağı bakmak gerektiği için hem de neden bilmiyorum ekranlı olunca rahat çalışamadım ben çok kötü geldi deneyim. Huion'un bir tabletini kullanmıştım ama hatırlamıyorum modelini. Bu tür ekranlı olanları kullanırken ya karşınıza stant koymanız lazım onda da omzunuz kolunuz ağrır ya da masada bakacaksınız o da maalesef fena boyun baş ağrısı yapıyor.

Şu tarz; https://www.teknostore.com/bix-saiji-x1-aluminyum-notebook-laptop-standi-beyaz-1474 veya şu tarz; https://www.teknostore.com/juo-360-...eklik-ve-egim-ayarli-metal-tablet-tutucu-4911 bir stand işimi görür diye düşünüyorum.
Grafik tablet olarak; HUION markasını kullanan tanıdığım var ve hiç memnun değildi. Pek de sıcak bakmıyorum HUION markasına.

Masanızda yer varsa iş görür tabii fakat omzunuzu uzun sürede ağrıtır diye düşünüyorum. Çizim tableti alacağınız yerin iadede sorun çıkarmayan bir yer olmasına dikkat edin. Deneyin 1 2 gün baktınız rahat değil iade edersiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…