Grafik tableti önerisi

Mr.Ard

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 3D ve 2D grafik tasarımı için 200-1200 TL arasında bir grafik tableti bakıyorum. Daha önce grafik tableti kullanmadım ve 2D tasarım işlerine yeni başlıyorum ve 3D tasarım ile ortalama üstü bir bilgim var. Şimdiden teşekkürler :D.

Son düzenleyen: Moderatör:
Wacom bu isin bastaci bir urundur. Ancak fiyatlari biraz yuksektir. Bence butcenizi biraz daha yukseltip, giris seviyesi yeni model bir iPad alip onu da cizim araci olarak kullanabilirsiniz (ama sadece kalemi sanirim 700-800tl civari)

Wacom bu isin bastaci bir urundur. Ancak fiyatlari biraz yuksektir. Bence butcenizi biraz daha yukseltip, giris seviyesi yeni model bir iPad alip onu da cizim araci olarak kullanabilirsiniz (ama sadece kalemi sanirim 700-800tl civari)
iPad biraz cep yakan bir ürün 😅. Ve annemlerin iPad için çok izin vereceğini sanmam. Gene de teşekkürler.

Tam bir bütçe verir misiniz? 200 ile 1200 arasında 1000 TL fark var ve bu dikkate alınmayacak değer değil. Çizim için kaliteli ürün öneririm. Aşağıdaki ürünleri baz alabilirsiniz.

Tam bir bütçe verir misiniz? 200 ile 1200 arasında 1000 TL fark var ve bu dikkate alınmayacak değer değil. Çizim için kaliteli ürün öneririm. Aşağıdaki ürünleri baz alabilirsiniz.

900 lira civarında bir şey kalite ve bütçe olarak daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Attığınız tabletleri incelerim teşekkürler :D.

Merhaba. Çizim yapmanın yanı sıra istatistiksel ve matematiksel formül yazıp bilgisayara kaydetmek maksadıyla 800 TL'yi aşmayan bir grafik tablet almayı düşünüyorum. Aşağıdaki linkte görülen üç tabletten Huion uygun bir tercih ama farklı bir önerisi olan var mı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı