İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #1 Bir grafik tablet almak istiyorum ekranlı olsa daha güzel olur. Sadece Wacom markasını biliyorum kaliteli diye duydum. 5-6k bütçem var. Neler önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2025
Bir grafik tablet almak istiyorum ekranlı olsa daha güzel olur. Sadece Wacom markasını biliyorum kaliteli diye duydum. 5-6k bütçem var. Neler önerirsiniz?
M MustafaPasam Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #2 Wacoslar beğeniliyor hocam güzeller. Genel olarak beğenilen tablet Wacom Intuos'tur. Small kablolu: Wacom Intuos Small (CTL-4100K-N) | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Small ve Bluetooth: Wacom Intuos Small & Bluetooth Black (CTL-4100WLK-N) | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Medium ve Bluetooth: Wacom Intuos Medıum & Bluetooth Black (CTL-6100WLK-N) | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Hocam 3bin liradan başlayıp Bluetooth özelliğine göre fiyatlar artıyor.
Wacoslar beğeniliyor hocam güzeller. Genel olarak beğenilen tablet Wacom Intuos'tur. Small kablolu: Wacom Intuos Small (CTL-4100K-N) | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Small ve Bluetooth: Wacom Intuos Small & Bluetooth Black (CTL-4100WLK-N) | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Medium ve Bluetooth: Wacom Intuos Medıum & Bluetooth Black (CTL-6100WLK-N) | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Hocam 3bin liradan başlayıp Bluetooth özelliğine göre fiyatlar artıyor.
İsa Mavzer Decapat Katılım 3 Nisan 2023 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #3 Blurtoothsuz en büyük boyu hangisi oluyor
M MustafaPasam Femtopat Katılım 5 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2025 #4 İsa Mavzer dedi: Blurtoothsuz en büyük boyu hangisi oluyor Genişletmek için tıkla... | Türkiye | Fiyat | Demo | Bayi | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Wacom Intuos Ürünleri Online Satış Sayfası store.wacomturkiye.com hocam bu modeli kablolu ve bluetoothludur en büyüğü bu diye biliyorun
İsa Mavzer dedi: Blurtoothsuz en büyük boyu hangisi oluyor Genişletmek için tıkla... | Türkiye | Fiyat | Demo | Bayi | Wacom Store, Wacom Grafik Tabletler ve Malzemeleri Yetkili Satıcısı Wacom Intuos Ürünleri Online Satış Sayfası store.wacomturkiye.com hocam bu modeli kablolu ve bluetoothludur en büyüğü bu diye biliyorun