B Berke81 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 41 10 Ağustos 2023 #1 PDF üzerinde soru çözmek, not almak için ücretsiz, işlevsel PDF uygulamaları önerebilir misiniz kullanan varsa?
PDF üzerinde soru çözmek, not almak için ücretsiz, işlevsel PDF uygulamaları önerebilir misiniz kullanan varsa?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.064 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 10 Ağustos 2023 #2 PDF X-Change Editor kullanıyorum. İyidir.
B Berke81 Hectopat Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 41 11 Ağustos 2023 #3 Teru dedi: PDF X-change editor kullanıyorum. İyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu güzelmiş. Yazı yazarken yazıyı sonlandırmadan önce ne kadar kalın yazdığımızı görmemizin bir yolu var mı acaba?
Teru dedi: PDF X-change editor kullanıyorum. İyidir. Genişletmek için tıkla... Hocam bu güzelmiş. Yazı yazarken yazıyı sonlandırmadan önce ne kadar kalın yazdığımızı görmemizin bir yolu var mı acaba?
Teru Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör Katılım 1 Mayıs 2022 Mesajlar 14.064 Makaleler 15 Çözümler 485 Yer Türkiye Cumhuriyeti 11 Ağustos 2023 #4 Berke81 dedi: Hocam bu güzelmiş. Yazı yazarken yazıyı sonlandırmadan önce ne kadar kalın yazdığımızı görmemizin bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok yani ücretsiz bir sürü üzellik sunuyor o yüzden bulduğumuz için mutlu olmamız gerek. Kalınlığı da kalem kısmına sağ tıklayıp şu yorum stilleri paleti menüsünü açarak değiştirirsin.
Berke81 dedi: Hocam bu güzelmiş. Yazı yazarken yazıyı sonlandırmadan önce ne kadar kalın yazdığımızı görmemizin bir yolu var mı acaba? Genişletmek için tıkla... Sanırım yok yani ücretsiz bir sürü üzellik sunuyor o yüzden bulduğumuz için mutlu olmamız gerek. Kalınlığı da kalem kısmına sağ tıklayıp şu yorum stilleri paleti menüsünü açarak değiştirirsin.