Grafik Tasarım için 6000 TL Dizüstü Bilgisayar Önerisi

DjPlak

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar;
6000 TL'ye kadar çıkabiliriz. Dolar olarak da 800 dolar diyebilirim.
(Masaüstü düşünmüyorum. Laptopda karar kıldım.)
Grafik tasarım için benim bildiğim olması gereken özellikler;

* i7 8. Nesil veya 9. Nesil
* M.2 SDD ( 256-480GB yeter de artar)
* Hard diske gerek yok.
* ve 16GB RAM
* Ağırlık olarak da 2.5kg yi geçmesin (Taşıma sınırı olarak düşünüyorum.)
Üstekileri sağlayabilmek ve bütçeyi aşmamak için doğru ekran kartı seçimini size bırakıyorum.
(Çok yüksek ekran kartlarına gerek yok ama belki oyun da oynanır diye güncel ortalama bir kart olması iyi olur gibi geliyor.)

Türkiye'den veya ABD'de Walmart'tan (oradan alınacak yani Türkiye kargo filan yok.) satın alabiliriz.

Bu şekilde özelliklere sahip Bir laptop modeli arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik tasarımı yapan tanıdıklarım var. Çoğu Macbook kullanıyor. Macbook daha iyi olur diye düşünüyorum grafikerlik için. After Effects, Photoshop, İndesign gibi programlar daha hızlı çalışır.

Son düzenleme:

Macbook şu an bütçeyi aşıyor baktım fiyatlarına daha yüksekti.
Ben Monster'a baktım.

Abra A5 V15'in kasası gayet şık ve hafif ancak istediğim özellikler birleşmiyor GTX 1650 koymuşlar hep fiyatı yüseltmiş.

Acaba şöyle bir imkanları var mı: O kasanın içine istediğim parçaları koysalar? 6100 TL gibi bir fiyat yapıyor istediklerimi koydurunca.

İfadeler: GKD
Öyle yapacaklarını sanmam. İkinci el alamaz mısınız? 5-6000 TL'ye ikinci el 2015-2017 Macbook Air bulunabilir.

Öyle yapacaklarını sanmam. İkinci el alamaz mısınız? 5-6000 TL'ye ikinci el 2015-2017 Macbook Air bulunabilir.
Kendim için değil arkadaş için alınacağı için 2. ele girmek istemiyorum.

Monster Notebook | Performans Tutkunlarına Özel Notebook'lar bu leptop u rami 16 ve ssd yi ye +99tl ye yazma okuma hızı 3000mb/1300mb ile değiştirce fiyat 6.168,64 TL oluyor ama kasa 300gr ağır . öndeki yeşil detaylar kabul edilebilir. Ama bu seferde bütçeyi aşmaya değermi sorusu geliyor ?

GTX1050 fazla mı AfterEffect İllistratör Photoshop SİMS4 gibi oyunlar için Keşke eski ekran kartı modellerinin bulunduğu serileri kaldırmasalardı. Acaba depolarında varmı satın alabiliyormuuyz ?

Son düzenleme:
Eski modeller satılmıyor malesef ben de almak istedim ama hiçbir şekilde satışı yok dediler.

Moderatör yazdığım yazıyı düzenleyemiyorum ? Senin mi yapman gerekyior ? öyle ise aşağı bıraktım.
bu konuyu silebilrsin istersen yeni konu açabilirim de .

5000-6000 tl arası Türkiye veya 900 dolar seviyesi Walmart(ABD)'tan alınacak bir Leptop arıyorum.

Minimum İstediklerim ;
* İntel i7 8. Nesil veya 9. Nesil
* SDD'li sistem (400-500 GB yeterde artar )
* Harddisk olmasada olur.
* ve 16GB RAM ( 8gb dir ama boş slotu vardır ve leptop kasasıda musaitdir yükseltmeye o zaman ben 16 'ya çıkarırım.)
* 15.6" veya çerçeveleri ince ise 17.3" lik ekran da olabilir.
* Ağırlık olarak da 2.5 KG yi geçmesin ( Taşıma sınırı olarak düşündüğüm için )
* Ekran kartını size bırakıyorum.(aklıma GTX1050 var tabiki daha aşağıda olabilir çünkü GPU'luk pek iş olmucak. )

Walmart için öneride bulunacaklar için bilen gözler bir baksın Laptops - Walmart.com

Şimdiden teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…