Merhaba,
Ben evde ağırlıklı olarak vektör grafikerliği yapıyorum arada video da editlemem gerekiyor.
Bütçem: 7.500-8.000₺ . Bana Intel sistem tavsiyesinde bulunursanız çok mutlu olurum. Kendi monitörüm var. Teşekkür ederim.
Şu an kullandığım sistem;
AMD Ryzen 3600X işlemci,
ASUS ROG STRIX RTX 2060 6 GB ekran kartı,
16 GB 3200MHz(2x8) RAM,
ASUS TUF B450 anakart.
Bu sistemde en basit bir Photoshop dosyasını dışarı aktarırken bile hissettiğim o kasma yüzünden Intel'e geçmek istiyorum.
Sistemden kaynaklanacağını sanmıyorum, farkı bir problem vardır. @Caner Uncu@Motionless IN White@Vorplody bu arkadaşlar sistem toplamana yardımcı olacaktır, @MayCrasH ise yaşadığın problem konusunda yardımcı olacaktır.
Oğlum beni niye kandırdınız, ben de Adobe programları kullanacağım yeni sistemde. Problem çıkartırsa parasını @Vorplody@denizsevim@.yaextansions@Vlkndmr sizlerden alırım ha bilesiniz.
Oğlum beni niye kandırdınız, ben de Adobe programları kullanacağım yeni sistemde. Problem çıkartırsa parasını @Vorplody@denizsevim@.yaextansions@Vlkndmr sizlerden alırım ha bilesiniz.