Grafik tasarım için bilgisayar tavsiyesi

ersinvd7

Centipat
Merhaba arkadaşlar.
Grafik tasarımcıyım. Coronadan sonra çalışmalarımızın %80'ini evden gerçekleştireceğiz.
2006 model bilgisayarım var. Thermaltake 550W kasam ve 240GB SSD'im var. Aşağıda yazdığım sistem 2, 3 yıl işimi rahat görmene yarar mı? Yardımcı olabilir misiniz?

Sapphire pulsa AMD Radeon RX580 8 GB 256Bit GDDR5 (DX12) ekran kartı 11265-67-20G.

AMD Ryzen 5 1600 3.2GHz 16MB cache soket AM4 12nm işlemci YD1600BBAFBox.

2 Adet Adata XPG Gammix D30 8 GB 3000MHz DDR4 RAM.

Gigabyte A320M-S2H AMD A320 3200MHz(OC) DDR4 socket AM4 PCI-e 2.0 anakart.

Son düzenleyen: Moderatör:
Grafik tasarım için PC toplamanın ucu bucağı yok sistem tabii ki işinizi görür ama sizin asıl işiniz monitörde monitöre dikkat edin sadece.

Grafik tasarım için PC toplamanın ucu bucağı yok sistem tabii ki işinizi görür ama sizin asıl işiniz monitörde monitöre dikkat edin sadece.
çok sayfalı katalog işlerinde zorlamasın. birde indesign, illustrator, photoshop genellikle eş zamanlı kullanıyorum. yeterli olur mu. monitore ilerleyen zamanlarda bakacağım. tekrar bütçe ayırmam gerekiyor ona.

Çok sayfalı katalog işlerinde zorlamasın. Bir de indesign, illustrator, Photoshop genellikle eş zamanlı kullanıyorum. Yeterli olur mu? Monitöre ilerleyen zamanlarda bakacağım. Tekrar bütçe ayırmam gerekiyor ona.

Ben mimarım üstat ben bile monitör ağırlıklı düşünürüm ki sizin işiniz sürekli renklerle o yüzden monitör sizin işinizin en hassas parçası renk paletlerinizin sorunsuz gözükmesi lazım baskıda ya da PDF müşteri MOCK_UP ta sıkıntı yaşamayın. Sistem işinizi rahatlıkla görür sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…