Grafik Tasarım için iPad önerisi

domido

Decapat
Merhaba. İkinci üniversite olarak grafik tasarım okuyacağım. 2 sene sürecek. Bunun için iPad Pro Wi-Fi 256 GB 12.9 inç ve klavyesini almayı planlıyorum. Illustrator, Photoshop gibi uygulamalar kullanılacak. Bunları bu cihazdan rahatça kullanabilir miyim?

Kalemini de aldınız mı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lakin iPad'ler sanki biraz fazla pahalandı. Onun yerine Samsung Tab S9 bekleyebilir veya Samsung Tab S8 Ultra alabilirsiniz. Illustrator yok ama Androidde.

Yine de bütçe sıkıntım yok diyorsanız o model işinizi görecektir.

Kalemini de aldınız mı rahatlıkla kullanabilirsiniz. Lakin iPad'ler sanki biraz fazla pahalandı. Onun yerine Samsung Tab S9 bekleyebilir veya Samsung Tab S8 Ultra alabilirsiniz. Illustrator yok ama Androidde.

Yine de bütçe sıkıntım yok diyorsanız o model işinizi görecektir.
Apple sayfasında öğrenci kampanyası düzenliyor. Kalem bedava veriliyor. iPad Pro ve klavye 40 bin tlye geliyor. Diğer mağazalarda daha uygun mudur bilemedim ama kalem parası vereceğim her türlü. Ondan apple sayfasından ya da öğrenci indirimi uygulanıyorsa şubede oradan alacağım.

Hocam buna da bakabilirsin istediğin modelle karşılaştır. Belki daha iyidir özellikleri. Yeni çıktı bu tablet.
Hocam aslında kalem açısından en iyi iPad ondan dolayı da bir nevi onu istiyorum. Bir de androidde adobe uygulamaları sıkıntılı olabiliyor vb. duymuştum. Ama bakacağım buna da eyvallah

Apple sayfasında öğrenci kampanyası düzenliyor. Kalem bedava veriliyor. iPad Pro ve klavye 40 bin TL'ye geliyor. Diğer mağazalarda daha uygun mudur bilemedim ama kalem parası vereceğim her türlü. Ondan Apple sayfasından ya da öğrenci indirimi uygulanıyorsa şubede oradan alacağım.

Hocam aslında kalem açısından en iyi iPad ondan dolayı da bir nevi onu istiyorum. Bir de Android'de Adobe uygulamaları sıkıntılı olabiliyor vb. duymuştum. Ama bakacağım buna da eyvallah

Android'de Illustrator yok. Ama diğer uygulamalarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben de grafik tasarım okumak için tablet aldım. Ondan biliyorum biraz.

Android'de Illustrator yok. Ama diğer uygulamalarda herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Ben de grafik tasarım okumak için tablet aldım. Ondan biliyorum biraz.
Aslında ilk s8 ultra alacaktım ama hep ipad deniyordu. Tam dönmedim iPad'a ama hala düşünceliyim. Daha çok soruşturmam gerekiyor

Aslında ilk s8 ultra alacaktım ama hep ipad deniyordu. Tam dönmedim iPad'a ama hala düşünceliyim. Daha çok soruşturmam gerekiyor
Valla iPad alırsan cebindeki parayı akıtman gerek. Samsung al, bilgisayarın varsa çok iyi akar. Telefonun Samsung ise çok iyi kombine edersin. Ekranı, kalemin tepkime süresi vs. her şeyi çok iyi. iPad ise "Apple" işte. Her yeni sürüm geldiğinde model eskitiyorlar. Üniversite bittiğinde bir-iki yıl daha kullanır sonra "eski tablet" niyetine kullanırsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı