Alabiliyorsan eğer ki MacBook Pro 16/512 modelini almanı tavsiye ederim fakat bütçe yetmezse 16/256 modelini alıp harici SSD alabilirsin.
Harici SSD ile uğraşmak istemezsen touch bar özelliğinden feragat edip MacBook Air alabilirsin performans olarak aman aman farkı olmayacaktır 2-3K uygun olacak bir de.
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. markalı ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Eğitim Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Öğrenci indirimiyle güzel bir fiyat.
Onun dışında touch bar çok isterseniz ve bütçeniz MacBook Pro M.2'de belirttiğim modellere yetmiyorsa MacBook Pro M1 alınabilir fakat MagSafe, SD Card okuyucusu ve HDMI çıkışından feragat edeceksiniz.
Apple markalı Z11C0007Y kodlu MacBook Pro 13.3 inc M1 8CPU 8GPU 16GB 512GB Uzay Grisi Z11C0007Y ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji den hemen alın. Öğrenci, öğretmen ve eğitim kurumlarına özel indirimleri keşfedin.
Bunların dışında bütçem yetiyor dersen M1 Pro modelini alabilirsin hepsinden çok daha iyi, hem ekran boyutu biraz daha iyi hem işlemci gücü ve ekran kartı gücü daha iyi hem de touch bar, MagSafe vb özelliklerden feragat etmiyorsunuz.
Ücretsiz kargo. Öğrenci, Öğretmen ve Eğitim Kurumlarına özel indirimlerle Pozitif Teknoloji’den hemen alın. Apple markalı MacBook Pro 14 inc M1 Pro 8CPU 14GPU 16GB 512GB Uzay Grisi MKGP3TU/A ürünü eğitim indirimi ile Yetkili Çözüm Uzmanı Pozitif Teknoloji’den hemen alın.
Bir iki arkadaş RTX cihazlar önermiş fakat ben tavsiye etmiyorum cihazı şarjdan çıkardığınız gibi gücü alakasız derecede düşecektir ve o programlarla iş yaparken pil süreniz çok düşük olur, MacBook şarjda değilken bile güçlü çalışacaktır ve pil süresi epey uzun.