Grafik tasarım için tablet önerisi

Orangkal

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar ben grafik tasarım yapmak için bir tablet almak istiyorum, kime sorsam iPad cevabı geldi. Bende size sormak istedim. Sizce hangi tablet?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben grafik tasarım yapmak için bir tablet almak istiyorum, kime sorsam iPad cevabı geldi. Bende size sormak istedim. Sizce hangi tablet?
Bu ağabeyin içerikleri yardımcı olabilir. iPad alacaksan Pro modellere yönelmen gerekiyor bence. Pekâlâ diğer modeller de kullanılabilir ama 60 Hz ekran ve gereksiz fiyatlar gibi sorunlar olabilir senin için. Samsung'un kutudan çıkan S Peni gerçekten güzel. 11" M1 iPad Pro kullanan çizer bir arkadaşım gerçekten kalemi çok beğendi. Ama Android cihazlarda da uygulama desteği sorun olabiliyor. Kararı senin vermen gerekiyor.

Bütçe 25 bin max malesef o kadar çıkıyor

Pencil Pro hediyeli iPad Air M.2 ya da Tab S9 ama çizim için iPad şahsi önerimdir.

Teşekkürler hocam
Kaçıncı nesil alayım? 5. nesil ile 6. nesil arasında çok fark var mı acaba, ya da link atabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…