Grafik tasarım öğrenmek

RawShed

Megapat
Programları öğrenmeyi değil de grafik tasarımın derinini öğrenmek istiyorum fakat bununla ilgili kaynaklar bulmakta zorlanıyorum. Tipografi, görsel hiyerarşi gibi konuları uygulamalı eğitim alabileceğim kurslar var mı?

Grafik tasarım hocama soruyorum, cevapladığında yanıtlıyacağım.

Açık öğretim fakültesi yayınlarının "Görsel Estetik" ve "Görsel Web Tasarımı" kitapları var. Giriş niteliğindeler ancak bahsettiğiniz konulara değiniyorlar. Özellikle ikincisini tavsiye ederim.

Açık öğretim fakültesi yayınlarının "Görsel Estetik" ve "Görsel Web Tasarımı" kitapları var. Giriş niteliğindeler ancak bahsettiğiniz konulara değiniyorlar. Özellikle ikincisini tavsiye ederim.
Görsel Estetik kitabını buldum da diğerini bulamadım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ayrıca Halk Eğitim Kursları ücretsizdir ancak araştırma yapınız bulunduğunuz bölgeyle ilgili. Ücretli özel kurs veren yerlerde varsa tercih edilebilir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…