CarlJohnsons Picopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #1 Üniversite tercihim için hem sevdiğim bir şey olan tasarım için grafik tasarım bölümünü düşündüm. Sizce okumaya değer mi?
Üniversite tercihim için hem sevdiğim bir şey olan tasarım için grafik tasarım bölümünü düşündüm. Sizce okumaya değer mi?
Shinya Kogami Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ocak 2020 Mesajlar 4.605 Çözümler 35 25 Haziran 2024 #2 Okunur ama okurken bir şeyler yapıp aradan sıyrılman lazım.
CarlJohnsons Picopat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2024 #3 Shinya Kogami dedi: Okunur ama okurken bir şeyler yapıp aradan sıyrılman lazım. Genişletmek için tıkla... Yapacağım işin hakkını vereceğimden eminim. Teşekkür ederim cevabınız için. Ve bir sorum daha olacak grafik yazılımcılığında iş bulması nasıl?
Shinya Kogami dedi: Okunur ama okurken bir şeyler yapıp aradan sıyrılman lazım. Genişletmek için tıkla... Yapacağım işin hakkını vereceğimden eminim. Teşekkür ederim cevabınız için. Ve bir sorum daha olacak grafik yazılımcılığında iş bulması nasıl?
B Booh of Wooh Hectopat Katılım 18 Eylül 2022 Mesajlar 2.657 Çözümler 3 13 Temmuz 2024 #4 Merhaba @CarlJohnsons. Öncelikle 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümünü mü düşünüyorsunuz yoksa 4 yıllık Grafik Tasarımı bölümünü mü?
Merhaba @CarlJohnsons. Öncelikle 2 yıllık Grafik Tasarımı bölümünü mü düşünüyorsunuz yoksa 4 yıllık Grafik Tasarımı bölümünü mü?
Erhan bey Centipat Katılım 26 Temmuz 2023 Mesajlar 223 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2024 #5 CarlJohnsons dedi: Üniversite tercihim için hem sevdiğim bir şey olan tasarım için grafik tasarım bölümünü düşündüm. Sizce okumaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Okunur hocam
CarlJohnsons dedi: Üniversite tercihim için hem sevdiğim bir şey olan tasarım için grafik tasarım bölümünü düşündüm. Sizce okumaya değer mi? Genişletmek için tıkla... Okunur hocam