Grafik tasarım okunur mu?

bbnoS

Hectopat
Daha fazla  
YKS için hazırlanıyorum EA olarak gireceğim ve böyle tasarım vs konularda ilgim ve yeteneğim olduğundan bu bölümü istiyorum.

Eğer ki okuyan arkadaşlar varsa bu bölüm okunur mu? İs imkanları var mı? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatında mutlu olmak istiyorsan istediğin bölümü oku yoksa baska bir bolum sana iskence gibi gelir hayatını etkileme iş imkanı konusunda aç kalmazsın yani kim açlıktan öldü bu devirde ama daha iyi bölüm seçenekleri her daim var

Hocam iş fırsatları iki türlü olur;
Ya kısmet yada çok iyi olman gerekir yani. Birde nepotizim .

Günümüzde kısmet işi bence çok düşük.

Ayrıca mesleğinde iyi değilsen devlette çalışmak dışında diğer sektörler yaştır.

Bu bölümü okursam işsiz kalma durumum olur mu ?

Bu bölümü okursam işsiz kalma durumum olur mu ?
hocam ozel sektörde her daim issiz kalma ihtimali olur işsiz kalmayacağım garanti olsun istiyorsan kpss ile şansını deneyebilirsin devlet maaşı ile grafik konusunda kendini geliştirirsin en kötü işsiz kalırsan memuriyetle aç kalmazsın

KPSS ile bir grafiker neye atanabilir ? Bir de bir grafik tasarımcısınin KPSS ile atanması ne kadar mantıklı?

KPSS ile bir grafiker neye atanabilir ? Bir de bir grafik tasarımcısınin KPSS ile atanması ne kadar mantıklı?
grafiker olmadan once ortaogtetim kpss ile atan duz memur ol ardından grafik oku ek is olarak sevdiğin isi yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…