MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 12 Eylül 2021 #1 Selam arkadaşlar Grafik/Tasarım işine atılmayı düşünüyorum şimdiden kolları sıvamak istiyorum bana amatör programlar önerir misiniz? ücretli/ücretsiz fark etmez.
Selam arkadaşlar Grafik/Tasarım işine atılmayı düşünüyorum şimdiden kolları sıvamak istiyorum bana amatör programlar önerir misiniz? ücretli/ücretsiz fark etmez.
Spotter Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mayıs 2018 Mesajlar 3.115 Makaleler 10 Çözümler 13 Yer Muğla Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek fotografcı 12 Eylül 2021 #2 Adobe PS, Adobe Ai, Adobe Ae.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 12 Eylül 2021 #3 Amatör program olarak, Photoscape önerebilirim.
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 12 Eylül 2021 #4 Spotter dedi: Adobe PS, Adobe Ai, Adobe AE. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu programlar biraz fazla deneyime sahip insanlar için uygun. ;/ Shadow Ryzen dedi: Amatör program olarak, photoscape önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam insan falan çizebiliyor muyum?
Spotter dedi: Adobe PS, Adobe Ai, Adobe AE. Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla bu programlar biraz fazla deneyime sahip insanlar için uygun. ;/ Shadow Ryzen dedi: Amatör program olarak, photoscape önerebilirim. Genişletmek için tıkla... Hocam insan falan çizebiliyor muyum?
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 12 Eylül 2021 #5 MriSyrlex dedi: Hocam insan falan çizebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Cin Ali çizebilirsin hocam bununla.
MriSyrlex dedi: Hocam insan falan çizebiliyor muyum? Genişletmek için tıkla... Cin Ali çizebilirsin hocam bununla.
Trascendentium Hectopat Katılım 2 Eylül 2020 Mesajlar 818 Yer Dünya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnsan 12 Eylül 2021 #6 Tam olarak ne yapacağını söyler misin?
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 12 Eylül 2021 #7 Ne yapacağını söylersen ona uygun programlar önermek daha kolay olur bizim için. Arayüz tasarımı mı (UI), illustrasyon mu, photoshop mu gibi...
Ne yapacağını söylersen ona uygun programlar önermek daha kolay olur bizim için. Arayüz tasarımı mı (UI), illustrasyon mu, photoshop mu gibi...
MriSyrlex Hectopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 637 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer C:/Adana İmparatorluğu. 12 Eylül 2021 #8 Fallegan dedi: Ne yapacağını söylersen ona uygun programlar önermek daha kolay olur bizim için. Arayüz tasarımı mı (UI), illustrasyon mu, Photoshop mu gibi... Genişletmek için tıkla... Hocam aklım da hayvanat bahçesi çizip içine insan yerleştirip uzaylıların onlara bakmasıyla ilgili bir fotoğraf
Fallegan dedi: Ne yapacağını söylersen ona uygun programlar önermek daha kolay olur bizim için. Arayüz tasarımı mı (UI), illustrasyon mu, Photoshop mu gibi... Genişletmek için tıkla... Hocam aklım da hayvanat bahçesi çizip içine insan yerleştirip uzaylıların onlara bakmasıyla ilgili bir fotoğraf
Fallegan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 2.595 Çözümler 24 Yer İstanbul, Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri MSI PRO B650-S WIFI, RYZEN 5 7500F, NVIDIA RTX 4070 SUPER 12GB, LEXAR 6000MHZ 32 GB RAM, KINGSTON SNV3S 1TB Cinsiyet Erkek Meslek Freelance Grafik Tasarımcı 12 Eylül 2021 #9 MriSyrlex dedi: Hocam aklım da hayvanat bahçesi çizip içine insan yerleştirip uzaylıların onlara bakmasıyla ilgili bir fotoğraf Genişletmek için tıkla... Photoshop ya da Illustrator ile yapabilirsiniz. Ama öğrenme süreci var. Bir kaç video izlemeniz gerekir diye düşünüyorum. Basit program bilmiyorum.
MriSyrlex dedi: Hocam aklım da hayvanat bahçesi çizip içine insan yerleştirip uzaylıların onlara bakmasıyla ilgili bir fotoğraf Genişletmek için tıkla... Photoshop ya da Illustrator ile yapabilirsiniz. Ama öğrenme süreci var. Bir kaç video izlemeniz gerekir diye düşünüyorum. Basit program bilmiyorum.