Grafik tasarım tableti önerisi

Cafer Aksoy

Centipat
Daha fazla  
Veikk nasıl marka bilmiyorum ama Wacom small ya da medium alınabilir.

Wacom almayı çok istiyorum ama dopru modeli bulamıyorum. Yardımcı olma şansınız var mı? 1 2 güne netleşecek kararım.

Hocam bütçenizde zaten model çeşitliliği yok giriş seviyesi direk ben small almıştım ondan sonra deco 01'e geçtim. Çok tecrübem olmadığından detaylı yardımcı olamam. Bence small ile başlayıp daha sonra tuşlu daha büyük bir tablete geçebilirsiniz. Attığınız veikden daha büyük galiba small olanı.

Veikk az bilindik ama iyi bir marka gibi. Peki şey sorsam bu attığım veikk ile küçük boy vacom arasında kalsanız hangisini alırdınız?

Veikk az bilindik ama iyi bir marka gibi. Peki şey sorsam bu attığım Veikk ile küçük boy vacom arasında kalsanız hangisini alırdınız?

Biraz baktım özelliklerine Veikk basınç, raporlama hızı vs. wacoma göre daha önde ve tuşlu. Ama ne kadar kaliteli hiç bilmiyorum detaylı araştıracak vaktim de yok açıkçası.

Veikk ile küçük boy vacom arasında kalsanız hangisini alırdınız?

Ben hobi için ve ilk kez tablet alacağım için Wacom almıştım araştırarak. Özellikleri işinize yarayacaksa Veikk alabilirsiniz dediğim gibi bilgim yok ama.

Bende Veikk ve Wacom One by medium arasında kaldım. Sadece test çözeceğim matematik işlemleri vb önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…