S Skeiry Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #1 Grafik tasarım bölümü için yetenek sınavı kalktı mı? Yoksa hala yetenek sınavı ile alan üniversiteler var mı? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 22 Haziran 2024
Grafik tasarım bölümü için yetenek sınavı kalktı mı? Yoksa hala yetenek sınavı ile alan üniversiteler var mı? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim.
Bloody Hell Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 12 Daha fazla Sistem Özellikleri Zotac RTX 2060 OC Gaming OC Edition- Ryzen 5 2600 4.1 GHz- Gigabyte B450M S2H-Crucial Ballistix 16 GB (8x2) 3000 mhz cl 15- Kingston HyperX Fury 3D 480 GB-Samsung HD252HJ- Xigmatek Beast- X-Power 650W 80+ Gold My Equipments LG 24MK400H-B- SteelSeries Rival 3- Razer BlackWidow Elite- Cooler Master CH321- SteelSeries Qck Edge Medium- Dualshock 3- Hadron HD552 Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2024 #2 Skeiry dedi: Grafik tasarım bölümü için yetenek sınavı kalktı mı? Yoksa hala yetenek sınavı ile alan üniversiteler var mı? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hacettepe yetenek sınavı ile alıyor onu biliyorum. Ama Başkent Üniversitesi mesela özel o yetenek sınavsız alıyor.
Skeiry dedi: Grafik tasarım bölümü için yetenek sınavı kalktı mı? Yoksa hala yetenek sınavı ile alan üniversiteler var mı? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Hacettepe yetenek sınavı ile alıyor onu biliyorum. Ama Başkent Üniversitesi mesela özel o yetenek sınavsız alıyor.
S Skeiry Centipat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 239 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 Bloody Hell dedi: Hacettepe yetenek sınavı ile alıyor onu biliyorum. Ama Başkent Üniversitesi mesela özel o yetenek sınavsız alıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Bloody Hell dedi: Hacettepe yetenek sınavı ile alıyor onu biliyorum. Ama Başkent Üniversitesi mesela özel o yetenek sınavsız alıyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.