Grafik tasarım ve oyun içim Monitör önerisi

RYZEN9

Picopat
Daha fazla  
Merhaba, ben ASUS VG248QG monitör aldım ama ekrana bakarkene parlaklıktan dolayı gözlerim ağrıyor hatta catlayacak gibi oluyor. İade edip farklı monitör almak istiyorum ve hem grafik tasarım hem de oyun oynayacağım bir monitör olsun istiyorum.

Monitör ayarlarından ekran parlaklığını kısabilirsiniz.

Bütçeniz ne kadar.

ps://www.hepsiburada.com/asus-vp249qgr-23-8-144hz-1ms-analog-display-hdmi-freesync-full-hd-ips-monitor-p-HBV00000RRJ7L
Hocam bu ekranı önere bilirim sizinkinize benzer ama rahatsız etmez

Hocam sizin gözleriniz hassas olabilir. Mavi ışık gözlüğü vs. kullanabilirsiniz. Ancak monitör değişmek istiyorsanız arkadaşların attıklarını alabilirsiniz.

Hocam sizin gözleriniz hassas olabilir. Mavi ışık gözlüğü vs. kullanabilirsiniz. Ancak monitör değişmek istiyorsanız arkadaşların attıklarını alabilirsiniz.

Gözlükde kullanıyorum gözlügümde monitörler için özel flim tarzı bir şeyde var bundan önceki monitörüm 250 cd/m2 ve VA paneldi.

Hocam parlaklığın yarattığı göz ağrısı sorunu için Windows' un gece ışığı ayarı var. Ayarın içerisinde güç seçeneği de var. Gücü ne kadar arttırırsanız beyaz ışık o kadar sarıya dönüyor. Onu kullanmanızı öneririm.

Monitör olarak önerim de AOC 24G2U olur. Hem fiyatına göre IPS panelde renk gamutunun en yüksek olduğu modellerden biri. Hem oyun için iyi. Kendim de almayı düşünüyorum.

Onu da denedim yine de aynı.

Bahsettiğiniz model ile alakalı parlaklık problemi olduğundan zaten birçok kişi şikayet etmiş. Siz onu iade edip, farklı modellere yönelin. Farklı modellerde de aynı sıkıntı olursa monitör ile aranızdaki mesafeyi arttırın. Monitördeki mavi ışık filtresi seçeğini en yükseğe alın. Onun dışında mavi ışık filtreli gözlük de önerecektim, fakat zaten kullanıyormuşsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…