Ben grafik tasarım (Photoshop, Illustrator, After Effects, Premier, 3DS Max) ve benzeri uygulamalar kullanıyorum ve masaüstü toplamak istiyorum fakat ekran kartı konusunda çok kararsız kalıyorum. Ekran kartı için 1000TL ile 2000TL gibi bütçem var. Sizce iyi bir ekran kartı bu bütçe aralığında hangi ekran kartı almalıyım?
RTX titan titan RTX GTX titan GTX titan gibi seriler sadece bu işlemler için üretilmiştir onun dışında yine NVIDIA almanı öneririm 1070 mesela çok iyidir render konusunda.
Ben grafik tasarım (photoshop, Illustrator, After Effects, Premier, 3DS max) ve benzeri uygulamalar kullanıyorum ve masaüstü toplamak istiyorum fakat ekran kartı konusunda çok kararsız kalıyorum. Ekran kartı için 1000TL ile 2000TL gibi bütçem var. Sizce iyi bir ekran kartı bu bütçe aralığında hangi ekran kartı almalıyım?
RTX titan titan RTX GTX titan GTX titan gibi seriler sadece bu işlemler için üretilmiştir onun dışında yine NVIDIA almanı öneririm 1070 mesela çok iyidir render konusunda.