Thorun Çekici Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 233 8 Eylül 2018 #1 Kasmadan grafik tasarım ve LoL yayınları yapacağım bir laptop arıyorum. Bütçe belirtmek istemiyorum ama fiyatları elinizden geldiğince minimum tutarsanız sevinirim. Laptop alma sebebim yurtta kalacağım, sıkıntı olacak benim için. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Eylül 2018
Kasmadan grafik tasarım ve LoL yayınları yapacağım bir laptop arıyorum. Bütçe belirtmek istemiyorum ama fiyatları elinizden geldiğince minimum tutarsanız sevinirim. Laptop alma sebebim yurtta kalacağım, sıkıntı olacak benim için.
Mert Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Haziran 2012 Mesajlar 6.873 Makaleler 9 Çözümler 49 8 Eylül 2018 #2 Piyasada hiçbir laptop üzgünüm ki yayın yükünü kaldırıp, bir yandan da sana güzel oyun oynatacak güce sahip değil.
Piyasada hiçbir laptop üzgünüm ki yayın yükünü kaldırıp, bir yandan da sana güzel oyun oynatacak güce sahip değil.
Elyr Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2018 Mesajlar 2.943 Çözümler 4 Yer Anteke 31 Daha fazla Meslek Kedi Bakıcılığı 8 Eylül 2018 #3 Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 Fiyatı Bunla yapılabilir diye düşünüyorum LoL çok bir sistem gerektiren oyun değil.
Lenovo Ideapad 320-15IKB Intel Core i5 8250U 8GB 1TB MX150 Fiyatı Bunla yapılabilir diye düşünüyorum LoL çok bir sistem gerektiren oyun değil.
Thorun Çekici Kilopat Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 233 8 Eylül 2018 #4 Mert dedi: Piyasada hiçbir laptop üzgünüm ki yayın yükünü kaldırıp, bir yandan da sana güzel oyun oynatacak güce sahip değil. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda 60fps altına düşmeden oynasam yeter yayında.
Mert dedi: Piyasada hiçbir laptop üzgünüm ki yayın yükünü kaldırıp, bir yandan da sana güzel oyun oynatacak güce sahip değil. Genişletmek için tıkla... Düşük ayarlarda 60fps altına düşmeden oynasam yeter yayında.