Grafik tasarımcısı olmak

yusology

Hectopat
Daha fazla  
Grafik tasarımcısı olmak istiyorum. Üniversite sertifika programlarından eğitim almayı düşünüyorum kendimi geliştirirsem üniversite mezunu olmadan bu alanda iş bulabilir miyim?

Grafik tasarımcısı olmak istiyorum. Üniversite sertifika programlarından eğitim almayı düşünüyorum kendimi geliştirirsem üniversite mezunu olmadan bu alanda iş bulabilir miyim?

Hocam ben 16 yaşındayım pixel art yapıyorum programda 3512 saatim varmış 1 yıl 8 aydır uğraşıyorum bu işle okulum olmasına rağmen 1 2 ay evvel ilk paramı kazandım benim bir de yazılımcı arkadaşım var biz onunla oyun tasarımcısı vs. olmak istiyorduk ben grafik tasarım okuyacaktım kaç bine girmem gerektiğine baktım 200 bin civarındaydı biraz hayal kırıklığına uğradım yazılım seçeceğim gibi duruyor ama bu işte devam edeceğim tabii üniversite okumadan fiverr gibi sitelerden freelancer olarak çalışılabilir ama sitenin algoritmasını vs. iyi öğrenmek lazım.

hangi uygulamadan pixelart yapıyorsun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…