pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 11 Nisan 2022 #1 İyi Sosyal'ler, Canva, Photoshop, Xd, Illustrator, Adobe Indesign, LightRoom kullanıyorum. MacBook Air M1 kullanıyorum. Monterey kurulu. Grafik tasarımı için hangi işletim sistemini önerirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Nisan 2022
İyi Sosyal'ler, Canva, Photoshop, Xd, Illustrator, Adobe Indesign, LightRoom kullanıyorum. MacBook Air M1 kullanıyorum. Monterey kurulu. Grafik tasarımı için hangi işletim sistemini önerirsiniz?
CorkedWine Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 1.511 Makaleler 1 Çözümler 14 11 Nisan 2022 #2 pesiNsane dedi: İyi Sosyal'ler, Canva, Photoshop, Xd, Illustrator, Adobe Indesign, LightRoom kullanıyorum. MacBook Air M1 kullanıyorum. Monterey kurulu. Grafik tasarımı için hangi işletim sistemini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... MacOS'tan şaşma.
pesiNsane dedi: İyi Sosyal'ler, Canva, Photoshop, Xd, Illustrator, Adobe Indesign, LightRoom kullanıyorum. MacBook Air M1 kullanıyorum. Monterey kurulu. Grafik tasarımı için hangi işletim sistemini önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... MacOS'tan şaşma.
pesiNsane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Şubat 2020 Mesajlar 1.476 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Alacak Yönetim UZMANI 11 Nisan 2022 #3 CorkedWine dedi: MacOS'tan şaşma. Genişletmek için tıkla... Montereye oluyor değil mi?